Αγωνία για Δέλλα στην ΑΕΚ

15:44 12/3/2012 - Πηγή: 24wro
Μάχη με τον χρόνο δίνει ο Τραϊανός Δέλλας, προκειμένου να προλάβει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση της...
ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην γάμπα και για αυτό τον λόγο δεν έδωσε το παρών και στο ντέρμπι της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα τη Δευτέρα να ακολουθήσει πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.
Ο «Κολοσσός», θα κάνει τα πάντα προκειμένου να προλάβει να αγωνιστεί στην κόντρα με τους Πελοποννήσιους, κάτι που… συμβαίνει και με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο,
ο οποίος είχε ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο, μετά το τέλος της κόντρας με το «τριφύλλι». Ο Νίκος Κωστένογλου θα περιμένει και τους δύο μέχρι την τελευταία στιγμή, προκειμένου να δει αν μπορεί να τους έχει στη διάθεσή του για τη συνέχεια.
Σίγουρα εκτός μάχης για τον αγώνα με τον Αστέρα θα είναι ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ο οποίος εξακολουθεί να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ ο έμπειρος τεχνικός της ΑΕΚ, δεν υπολογίζει και τους Βάργκας, Λαγό, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κάρτες. Τέλος, μέσα στην ημέρα αναμένεται η απόφαση και για τους αγώνες από τους οποίους θα απουσιάσει ο Κώστας Μανωλάς, που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες.

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα