Αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις

11:03 27/4/2012 - Πηγή: 24wro
Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα στην Αττική, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές...
και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ και στα ανατολικά σχεδόν μέτριοι έως 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρη
βροχή ή καταιγίδα το μεσημέρι και το απόγευμα, κυρίως στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου τις μεσημεριανές ώρες θα στραφούν πρόσκαιρα σε νοτιοανατολικούς σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις με σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι, βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 9 έως 28 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στις Κυκλάδες τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα