Άλλη μία θεαματική κωλοτούμπα από τον μετρ του είδους, Καρατζαφέρη!

21:51 20/11/2011 - Πηγή: 24wro
Συνάντηση με την τρόικα, η οποία παρουσιάστηκε με διευρυμένη σύνθεση...
είχε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του στη Βουλή ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος τόνισε ότι «θα κάνει αυτό που πρέπει για να πάρει η χώρα τα χρήματα της 6ης δόσης», αναφερόμενος στην ενδεχόμενη περίπτωση να ζητηθούν έγγραφες διαβεβαιώσεις και από το κόμμα του.
Ωστόσο,
ως προς το θέμα, έκανε λόγο για «άποψη του κόμματος» και όχι για επιστολή. Σημειώνεται ότι, λίγες μέρες πριν, ο κ. Καρατζαφέρης είχε πει από το βήμα της Βουλής ότι οι Έλληνες πολιτικοί αρχηγοί έχουν «και μπέσα και φιλότιμο» και είχε αρνηθεί την υπογραφή του, εάν και εφόσον του τη ζητούσαν. Η συνάντηση, που διήρκεσε περίπου πενήντα λεπτά, είχε ως αντικείμενο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τις έγγραφες διαβεβαιώσεις από τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, για την τήρηση της συμφωνίας της 26ης-27ης Οκτωβρίου.
Ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, σε δήλωσή του μετά την συνάντηση, είπε ότι εξετάστηκαν όλες οι παράμετροι της συμφωνίας και τόνισε ότι «είναι σαφές, ότι συνδέεται η καταβολή της 6ης δόσης από την επιστολή τόσο του κ.Παπανδρέου, όσο και του κ.Σαμαρά και την κατάθεση της δικής μας άποψης»…
prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα