Αμερικανός Γερουσιαστής: Τα έμβρυα... αυνανίζονται

08:20 21/6/2013 - Πηγή: 24wro


Στην προσπάθειά του να πείσει το Κογκρέσο να αποδεχθεί ένα νέο νομοσχέδιο κατά των αμβλώσεων, ο ρεπουμπλικανός γερουσιαστής του...

Τέξας Michael Burgess έχει ένα νέο επιχείρημα: "τα έμβρυα μπορούν να αυτοϊκανοποιούνται".

"Τα έμβρυα μπορούν να αυτοϊκανοποιούνται". Τα λόγια αυτά δεν είναι κάποιου επιστήμονα αλλά ενός ρεπουμπλικανόυ γερουσιαστή του Τέξας Michael Burgess στην προσπάθειά του να πείσει το Κογκρέσο να αποδεχθεί ένα νέο νομοσχέδιο κατά των αμβλώσεων.

Ο Burgess τόνισε ότι από τη στιγμή που νιώθουν "ευχαρίστηση", τα έμβρυα μπορούν να νιώθουν και πόνο,
και επομένως οι αμβλώσεις είναι ανήθικες.
Ο γερουσιαστής έχει σαν στόχο τη ψήφιση ενός νομοσχεδίου που θα απαγόρευε τις αμβλώσεις μετά τις 22 εβδομάδες λόγω πρόκλησης "πόνου" στο έμβρυο.
Σύμφωνα με το theatlantic το θέμα παραμένει είναι: μπορούν όντως τα έμβρυα να αυνανίζονται;
Σύμφωνα με το The American Journal of Obstetrics and Gynecology ημόνη ίσως ένδειξη προέρχεται από μια επιστολή δύο ιταλών γιατρών που δημοσιεύτηκε το 1996 στο.
Οι δύο ερευνητές αναφέρονται σε ένα και μόνο περιστατικό "ενός θηλυκού εμβρύου στην 32η εβδομάδα της κύησης που αγγίζει το αιδοίο με το δεξί χέρι" και εστιάζεται "κυρίως στην περιοχή της κλειτορίδας".
Η Jin Korny, πρόεδρος του Αμερικανικού Κολεγίου Μαιευτικής και Γυναικολογίας κλήθηκε να απαντήσει ερώτημα του εμβρυακού αυνανισμού
Σίγουρα μπορούμε να δούμε ότι τα έμβρυα κινούνται σε αυτή τη φάση των 22 εβδομάδων. Όσον αφορά όμως την ευχαρίστηση ή τον πόνο, δεν έχουμε δεδομένα για να το εκτιμήσουμε. Δεν γνωρίζουμε αρκετά για την βιολογία και την επιστήμη του θέματος".

a-pistefto
Keywords
Τυχαία Θέματα