Αμφισβητούν στοιχεία από το υπνοδωμάτιο του Michael Jackson

18:26 7/10/2011 - Πηγή: 24wro
Οι συνήγοροι του dr Conrad Murray εξέφρασαν τις αμφιβολίες τους…
για το έργο της ιατροδικαστού, η οποία συνέλεξε στοιχεία από το υπνοδωμάτιο του Michael Jackson, μετά τον θάνατο του τραγουδιστή.


Πιο συγκεκριμένα, οι συνήγοροι του Murray έκαναν λόγο για «σημαντικό αριθμό λαθών» στην ιατροδικαστική έρευνα για το θάνατο του τραγουδιστή, που απεβίωσε στις
25 Ιουνίου 2009, μετά από θανατηφόρα δόση ισχυρού αναισθητικού.


Μάλιστα, ανέφεραν πως μια από τους αστυνομικούς, η Elissa Fleak, δεν είχε σημειώσει ότι βρήκε ένα φιαλίδιο με το αναισθητικό που σκότωσε τον M.Jackson μέχρι τον Μάρτιο του 2011, δύο χρόνια δηλαδή μετά τον θάνατο του «βασιλιά» της pop. Πρόσθεσε δε ότι η συγκεκριμένη αστυνομικός παραδέχθηκε πως πρόσφατα ανανέωσε τις σημειώσεις της με τα ευρήματα από το δωμάτιο του M. Jackson και κατέστρεψε τις αρχικές της σημειώσεις.


Σημειώνεται ότι ο dr Conrad Murray έχει δηλώσει αθώος απέναντι στην κατηγορία ακούσιας ανθρωποκτονίας, και υποστηρίζει ότι ο Michael Jackson χορήγησε μόνος του στον εαυτό του την θανατηφόρα δόση από το ισχυρό αναισθητικό το οποίο ο Murray χρησιμοποιούσε για να μπορεί να κοιμάται ο διάσημος τραγουδιστής.

Keywords
Τυχαία Θέματα