Αν δεν αισθάνεστε το βάρος της πατρίδας, παραιτηθείτε!

15:42 10/11/2011 - Πηγή: 24wro
Ανοιχτή επιστολή προς όλους τους πολιτικούς…

«Κύριοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού.
Σας ψηφίσαμε πριν περίπου δύο χρόνια γιατί σας εμπιστευτήκαμε… Εμπιστευτήκαμε το μέλλον μας, το παρόν μας, την τύχη των παιδιών μας στα χέρια σας. Στην κρίση σας. Στην ακεραιότητά σας. Εσείς όμως, αποδεικνύετε ότι δεν μας υπολογίζετε. Μπροστά στην Ελλάδα που καταρρέει, μπροστά στην Ελλάδα που σβήνει, μπροστά στην Ελλάδα
που χάνεται μέσα στο χάος, εσείς “άδετε”. Η ελληνική ψυχή αργοπεθαίνει εξαιτίας σας. Αισθανόμαστε διπλή ευθύνη… θεωρούμε τους εαυτούς μας υπεύθυνους γιατί σας εμπιστευτήκαμε, και αισθανόμαστε υπεύθυνοι γιατί σας αφήνουμε να καταστρέφετε την πατρίδα μας. ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ. Βρείτε μία λύση. Για το λόγο αυτό αυτό είστε στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Αν δεν αισθάνεστε το βάρος της πατρίδας στις πλάτες σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να παραιτηθείτε. Ο ελληνικός λαός, πλέον, ξέρει πολύ καλά τι θα ψηφίσει όταν γίνουν οι εκλογές. Θα ψηφίσει αυτόν που θα του δώσει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, αυτόν που θα επιλέξει να πάει μέχρι και στην “κόλαση” μαζί με τον ελληνικό λαό.
Κατά τα άλλα, βρήκατε την ευκαιρία να “ξεσπαθώστε” για τους Αγανακτισμένους… Ξεσπαθώσατε για όσους έδειξαν την οργή τους στις παρελάσεις. Και είπατε ότι η Δημοκρατία κινδυνεύει από τον λαό.
Λάθος… Αποδεικνύετε ότι η Δημοκρατία κινδυνεύει από τους υπηρέτες της Δημοκρατίας. Κινδυνεύει από τους “εκλεκτούς” του ελληνικού λαού. Αλήθεια, τί θα έχετε ν α λέτε στα παιδιά σας; Εμείς, τί θα πούμε στα παιδιά μας, όταν έρθει η ώρα να “λογοδοτήσουμε” στην επόμενη γενιά; Εσύ τί έκανες για την πατρίδα; Βρείτε μία λύση να πάμε παρακάτω… Ο λαός δεν αντέχει να «παίζουν» κάποιοι με την πατρίδα. Και δεν θα το επιτρέψει.
Γιατί δεν αρκεί απλά μία κυβέρνηση συνεργασίας σαν τη σημερινή, αλλά αληθινή βούληση και δουλειά ώστε να βγάλουμε τη χώρα από το αδιέξοδο…»

prionokordela.gr 


Keywords
Τυχαία Θέματα