Ανακάλυψε ότι έχει δίδυμη αδερφή μετά από 30 χρόνια!

14:26 5/2/2012 - Πηγή: 24wro
Ακόμη μια εκπληκτική ιστορία έρχεται να επιβεβαιώσει την δύναμη του... Facebook να ενώνει τους ανθρώπους.
Οι δίδυμες αδερφές Emilie Falk και Lin Backman από την Ινδονησία, οι οποίες είχαν υιοθετηθεί από διαφορετικές οικογένειες αμέσως μετά τη γέννησή τους, βρέθηκαν μετά από 29 χρόνια μέσω Facebook!
Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι δύο αδερφές ανακάλυψαν ότι έμεναν μόλις 25 μίλια η μία από την άλλη και μάλιστα στη Σουηδία!
Η Emilie αποφάσισε πέρυσι να αναζητήσει τα ίχνη της βιολογικής οικογένειάς της
και ανακάλυψε στο facebook ότι έχει δίδυμη αδερφή. Σχεδόν 30 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, οι δύο αδερφές έκαναν τεστ DNA για να είναι βέβαιες και τα αποτελέσματα ήταν φυσικά θετικά.
Η ιστορία όμως είχε κι άλλα μυστικά:
Όταν ήταν μωρά, οι αδερφές υιοθετήθηκαν από το ίδιο ορφανοτροφείο στην πόλη Semarang της Ινδονησίας, από δύο άγνωστα μεταξύ τους ζευγάρια Σουηδών. Στα έγγραφα που έλαβαν οι θετοί γονείς, δεν ενημερώθηκαν ποτέ ότι υπήρχε και δίδυμο αδερφάκι.
Όμως η οικογένεια Backman που υιοθέτησε την Lin, είχε ένα στοιχείο στα χέρια της: Βγαίνοντας από το ορφανοτροφείο με το μωρό στην αγκαλιά τους, ο ταξιτζής (!) τους είπε: «Και τι θα γίνει με το άλλο μωρό; Την αδερφή της;».
Το ζευγάρι σημείωσε το όνομα της οικογένειας Σουηδών που είχε υιοθετήσει νωρίτερα την Emilie και τους εντόπισαν στην Σουηδία. Οι οικογένειες συναντήθηκαν μαζί με τα μωρά τους για να δουν αν όντως είχαν υιοθετήσει αδερφές.
Εξετάζοντας όμως τα χαρτιά της υιοθεσίας δεν προέκυπτε από πουθενά ότι τα δύο κορίτσια είναι αδέρφια καθώς παρουσιάζονταν διαφορετικά ονόματα γονέων. Επιπλέον, τα δύο κορίτσια δεν έμοιαζαν ιδιαίτερα μεταξύ τους και επειδή δεν υπήρχε η δυνατότητα του τεστ DNA, απέρριψαν την ιδέα και έχασαν επαφή.
Η περιέργεια της Emilie ήταν αυτή που τους οδήγησε τελικά στην αποκάλυψη, αφού εντόπισε την αδερφή της στο Facebook και της ζήτησε να γίνει τεστ DNA για να μάθουν την αλήθεια.

mediagate.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα