Ανδρουλάκης ο εκλεκτός του Βενιζέλου για γραμματέας του ΠΑΣΟΚ

14:21 3/3/2012 - Πηγή: 24wro
Για διάδοχος του Καρχιμάκη ακούγονται επίσης οι Π.Κουκουλόπουλος και Κ.Καρτάλης...
Αλλαγή σκυτάλης για τη θέση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να σημειωθεί στην περίπτωση που νέους πρόεδρος του Κινήματος εκλεγεί ο Ευαγγελος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει το cretalive πέραν των προσπαθειών και τα όσα πέτυχε σε μια δύσκολη εποχή για το ΠΑΣΟΚ
ο κ.Καρχιμάκης (κράτησε τις ισορροπίες και προσπάθησε να διατηρήσει ζωντανό ένα οργανισμό που κατέρρεε) σίγουρα δεν θα είναι ξανά γραμματέας με νέο αρχηγό. Όχι γιατί έχει κακές σχέσεις με τον κ.Βενιζέλο, αλλά γιατί έτσι κι αλλιώς οι αλλαγές θα είναι ριζικές. Και επίσης ο ίδιος δεν επιθυμεί να συνεχίσει στο κόμμα
Όπως όλα δείχνουν το εικρατέστερο πρόσωπο για τη θέση του γραμματέα θα είναι ένας νέος άνθρωπος, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο πολιτικός μηχανικός από το Ηράκλειο, που είναι στενός συνεργάτης του Ευ.Βενιζέλου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια.
"Αν και είναι νωρίς για να πούμε οτιδήποτε ένα τέτοιο πρόσωπο θα ήθελε ο Βενιζέλος να εκλέξει γραμματέα του κόμματος. Άφθαρτο, νέο με ιδέες' έλεγε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που ξέρει πολύ καλά τα όσα συμβαίνουν στο 'βενιζελικό στρατόπεδο'...
Ωστόσο, στην περίπτωση που δεν επικρατήσει η άποψη για νέο άνθρωπο, στη θέση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ είναι πολύ πιθανόν να κάτσει ο βουλευτής Κοζάνης και υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος, ενώ ακούγεται και το όνομα του Κώστα Καρτάλη.

parapolitika.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα