Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στα Χανιά

02:00 9/7/2011 - Πηγή: 24wro

Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία που δεν τη χωράει ανθρώπινος νους…



Πενταμελής οικογένεια ξεκληρίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στο Μόναχο της Γερμανίας.

Ανάστατη είναι η πόλη των Χανίων, όπου διέμενε μόνιμα η οικογένεια, από την τραγική είδηση. Η οικογένεια βρισκόταν στη Γερμανία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του πατέρα. Ο 47χρονος Ελληνοβέλγος, η σύζυγός του 45 ετών, οι δύο κόρες τους, ηλικίας 18 και 16 ετών, και ο γιος τους 14 ετών άφησαν την τελευταία τους πνοή σε αυτοκινητόδρομο της γερμανικής μεγαλούπολης, όπου κινούνταν με
το αυτοκίνητό τους, όταν ξαφνικά μια νταλίκα που μετέφερε ξύλα «έθαψε» το όχημά τους με το φορτίο της.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το τεράστιο φορτίο με τα ξύλα δεν ήταν καλά δεμένο, με αποτέλεσμα από τους κραδασμούς να φύγει από τη θέση του και να καταλήξει στο αυτοκίνητο της οικογένειας που εκείνη τη στιγμή περνούσε δίπλα από την νταλίκα.

Στο σημείο του τροχαίου δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο και ο δρόμος έκλεισε για αρκετή ώρα. Οι οδηγοί των διερχόμενων οχημάτων σταματούσαν έντρομοι για να προσφέρουν βοήθεια, ενώ κάποιοι άλλοι κοιτούσαν σοκαρισμένοι το «θαμμένο» όχημα. Στο σημείο του τροχαίου έφτασαν αμέσως δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής του Μονάχου, ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους οι διασώστες δεν κατάφεραν, δυστυχώς, να απεγκλωβίσουν ζωντανό κανένα από τα μέλη της άτυχης οικογένειας, αφού και οι πέντε είχαν σκοτωθεί ακαριαία.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα Χανιά και η τοπική κοινωνία υπέστη σοκ. Το μεγαλύτερο χτύπημα, όμως, δέχτηκαν οι συγγενείς, οι οποίοι δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν το μεγάλο κακό που τους βρήκε. Οι ίδιοι, πέρα από τον αβάσταχτο πόνο τους, έχουν επωμιστεί και το θλιβερό καθήκον της μεταφοράς των σορών από τη γερμανική πόλη στην Ελλάδα και κατόπιν στα Χανιά, ενώ παράλληλα πρέπει να αναλάβουν τη φροντίδα και το μεγάλωμα του έκτου μέλους της οικογένειας, ενός αγοριού ηλικίας μόλις τριών μηνών.

Το μωράκι γλίτωσε, καθώς οι γονείς του την τελευταία στιγμή πήραν την απόφαση να το αφήσουν σε συγγενικό τους πρόσωπο στα Χανιά προκειμένου να αποφύγει την ταλαιπωρία του μεγάλου ταξιδιού. Το άτυχο βρέφος θα μεγαλώσει τώρα χωρίς το χάδι των γονιών του και την προστασία των αδερφών του.

Espresso
Keywords
Τυχαία Θέματα