Ανήλικη αναγνώρισε τον παρ’ ολίγο βιαστή της

11:23 4/4/2012 - Πηγή: 24wro
Πρόσωπο με πρόσωπο με τον αδίστακτο ανώμαλο που επιχείρησε να την ...
βιάσει πριν από μια εβδομάδα, βρέθηκε ένα ανήλικο κορίτσι στη Ρόδο! Με την περιγραφή που είχε δώσει, οι άνδρες της Ασφαλείας κατάφεραν να εντοπίσουν τον 26χρονο Έλληνα που αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την 17χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, ο φερόμενος ως δράστης την πλησίασε σε απόμερο σημείο στην παλιά πόλη της Ρόδου, την ακινητοποίησε και αποπειράθηκε να την βιάσει. Όμως, εκείνη αντιστάθηκε και ο επίδοξος βιαστής τράπηκε σε φυγή. Σε βάρος του 26χρονου, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, σχηματίστηκε δικογραφία που θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

*** Με κατηγορίες για παράνομη κατακράτηση, οπλοκατοχή και υπεξαγωγή εγγράφων θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης ένας 36χρονος κάτοικος της πόλης που συνελήφθη μετά την καταγγελία μιας 36χρονης Ουκρανής με την οποία διατηρεί δεσμό τα τελευταία χρόνια, ότι την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι του μαζί με την ανήλικη κόρη της! Ο δράστης, που παρακρατούσε τα ταξιδιωτικά έγγραφα των δυο αλλοδαπών, είχε στην κατοχή του και ένα περίστροφο, για το οποίο δεν διέθετε άδεια.
Keywords
Τυχαία Θέματα