Ανήλικοι έκαναν 5 διαρρήξεις σε ένα βράδυ

14:22 28/1/2012 - Πηγή: 24wro
Μαζί με τον πατέρα τους που κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης...
δυο πιτσιρικάδες και ένας επίσης ανήλικος φίλος τους οι οποίοι κατάφεραν μέσα σε ένα βράδυ να διαρρήξουν δύο αγροικίες και τρεις αποθήκες!

Η αποκάλυψη για την δράση των ανήλικων «ποντικών» έγινε όταν ο μικρότερος από τα δυο αδέλφια, ηλικίας 15 χρόνων, προσήχθη στην Ασφάλεια Κομοτηνής από αστυνομικούς που τον εντόπισαν να σπρώχνει ένα καρότσι μεταφοράς οικοδομικών υλικών, αλλά άρχισε να τα… «μασάει»
όταν τον ρώτησαν πού το βρήκε!

Στο τμήμα ο μικρός ομολόγησε ότι, μαζί με τον 17χρονο αδελφό του και έναν 15χρονο που εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν λίγο αργότερα, είχαν διαρρήξεις τις αγροικίες και τις αποθήκες από τις οποίες είχαν κλέψει τέσσερα ηλεκτρικά εργαλεία, τέσσερις ηλεκτρονικές συσκευές, ένα αεροβόλο τυφέκιο, 500 φυσίγγια των 12 cal., δύο καροτσάκια μεταφοράς οικοδομικών υλικών, δύο φυσιγγιοθήκες και μία σκηνή!

Μέρος από τα κλοπιμαία βρέθηκε στο σπίτι του 16χρονου και αποδόθηκε στους δικαιούχους, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν οι τρεις πιτσιρικάδες έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.
Keywords
Τυχαία Θέματα