Ανοίγουν οι χιονοδρομικές πίστες

09:36 21/12/2011 - Πηγή: 24wro
Οι χιονοπτώσεις που συνεχίζονται στις ορεινές περιοχές έχουν ντύσει στα λευκά τις...
χιονοδρομικές πίστες και ήδη είναι έτοιμες για να υποδεχτούν τους επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Από την Παρασκευή (23/12) αναμένεται να λειτουργήσουν όλα τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού, τις ημέρες των Χριστουγέννων, τα περισσότερα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας θα είναι έτοιμα να υποδεχτούν κόσμο. Βάση της σημερινής κατάστασης της βασικής χιονοκάλυψης και βασιζόμενοι στην πρόβλεψη των
επομένων ημερών, τα περισσότερα χιονοδρομικά θα λειτουργούν από την Παρασκευή αλλά και κατά τη διάρκεια όλων των γιορτών.

Έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων. Τις τελευταίες ημέρες, η χιονόπτωση έχει κάνει το χατήρι όσων αγαπούν το βουνό και τα χειμερινά σπορ, καθώς το λευκό στρώμα έχει καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του χιονοδρομικού.

Πάνω από 20 εκ. φρέσκο χιόνι έχει πέσει στα Χ.Κ. Καλαβρύτων και Παρνασσού, 15 εκ σε Χ.Κ. Καρπενησίου, 10 εκ στα Χ.Κ. Βασιλίτσας και Πισοδερίου. Στο τελευταίο λειτουργεί ήδη το «baby lift». Σε λειτουργία από σήμερα και τα «baby» του Καϊμακτσαλάν.

Ισχυροί άνεμοι στον Παρνασσό δεν επιτρέπουν για την ώρα τη λειτουργία των εναέριων αναβατήρων για βόλτα. Την Παρασκευή 23/12/2011 ξεκινάει η λειτουργία και του Χ.Κ. Βασιλίτσας με δωρεάν χρήση των «lifts».

Πολλές οι προσφορές

Τα πιο πολλά χιονοδρομικά κέντρα προκείμενου να προσελκύσουν τους εκδρομείς και αντιλαμβανόμενοι την οικονομική κρίση, έχουν προχωρήσει σε διάφορες ελκυστικές προσφορές. Αναλαμβάνουν πολυήμερες και μονοήμερες εκδρομές στα χιονοδρομικά με στόχο την καλή διοργάνωση και ποιότητα υπηρεσιών με πολύ προσιτές τιμές.
Keywords
Τυχαία Θέματα