Αντίδραση Ευ. Μεϊμαράκη για το ενδεχόμενο υποβολής πρότασης μομφής εναντίον του

18:58 17/10/2012 - Πηγή: 24wro
«Όπως είναι γνωστό, ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, απαντώντας στην Ολομέλεια στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ...
κ. Αλέξη Τσίπρα είχε επισημάνει ότι στις προθέσεις του είναι να συζητηθεί σε σύντομο χρόνο η υποβληθείσα πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Βουλή,
σχολιάζοντας την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και να υποβάλει πρόταση μομφής κατά του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, σε περίπτωση που δεν προγραμματίσει να συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής, η πρόταση του κόμματος για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει τους όρους υπαγωγής της χώρας στο Μνημόνιο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Βουλής «άλλωστε η Βουλή δρα ανοικτά και δημοκρατικά και όλοι οι Βουλευτές επιθυμούν να διεξαχθεί μια τέτοια συζήτηση ώστε να ενημερωθούν όλοι οι Έλληνες πολίτες.
Ο Πρόεδρος της Βουλής όμως δεν λειτουργεί υπό το κράτος του εκβιασμού. Εάν αληθεύει ότι ο κ. Βούτσης έχει κάνει την συγκεκριμένη δήλωση και ο ΣΥΡΙΖΑ την υιοθετεί, ας πραγματοποιήσει την απειλή του».

Υπενθυμίζεται ότι ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, είχε αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, λέγοντας ότι «δεν μπορεί να συνεχιστεί η πλήρης υποβάθμιση του κοινοβουλίου».

skai.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα