Απέρριψε πρόταση των Σέλτικς ο Παπαλουκάς

22:55 28/4/2011 - Πηγή: 24wro
Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο πρώην μάνατζερ... του Θοδωρή Παπαλουκά, Λουτσιάνο Καπικιόνι, αποκαλύπτοντας ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού είπε «όχι» σε πρόταση των Μπόστον Σέλτικς το καλοκαίρι του 2007.
Παράλληλα  αναφερόμενος στην μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ τόνισε ότι ο «Τεό» έγινε κάτοικος Μόσχας «για να μην βαριέται ο Χατζηβρέττας».
Αναλυτικά όσα είπε ο Καπικιόνι στην «championat.ru»:

Για την μετακίνηση στο NBA που δεν έγινε ποτέ: «Ο Παπαλουκάς είχε πολύ καλές ευκαιρίες να παίξει στο NBA. Eίχε τέσσερις προτάσεις στα χέρια του και η καλύτερη από τους Σέλτικς. Όμως τον απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη. Σας κάνει εντύπωση; Και μένα το ίδιο! Μου είπε πως οι Σέλτικς είναι σ*** και όχι ομάδα! Προσπάθησα να τον μεταπείσω αλλά ήταν κατηγορηματικός. Ηθελε να παίξει μόνο στους Σαν Αντόνιο Σπερς. Ομως αυτό ήταν αδύνατο γιατί τότε στους Σπερς πρωταγωνιστής ήταν ο Τόνι Πάρκερ.

Ο Παπαλουκάς ήταν 31 ετών και θα μπορούσε να σπάσει το ρεκόρ του Σαμπόνις και να γίνει ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης που θα έπαιζε στο ΝΒΑ. Εγω είχα κάνει ό,τι μπορούσα αλλά είχε πάρει τις δικές του αποφάσεις. Δεν ξέρω αν το έχει μετανιώσει γιατί δεν έχουμε μιλήσει έκτοτε».

Για την διακοπή της συνεργασίας του με τον Παπαλουκά: «Μου είπε πως δεν έκανα τίποτα για αυτόν. Για μισό λεπτό, φίλε, σου εξασφάλισα ένα από το καλύτερα συμβόλαια στην Ευρώπη και σου έφερα την πρόταση ανανέωσης της ΤΣΣΚΑ. Αυτό το λες 'τίποτα'; Η αλήθεια όμως είναι πως είχε συμφωνήσει πίσω από την πλάτη μου με τον Ολυμπιακό έτσι ώστε να μην πάρω προμήθεια αλλά όλα τα λεφτά ο ίδιος..».

Για την μεταγραφή στην ΤΣΣΚΑ: «Είναι αλήθεια πως η ΤΣΣΚΑ πήρε τον Παπαλουκά έτσι ώστε να μην βαριέται ο Νίκος (σ.σ. Χατζηβρέττας) στη Μόσχα».

Για τον Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς: «Ο Στογιάκοβιτς με απογοήτευσε. Όταν ακόμα έπαιζε στους Σακραμέντο Κινγκς είχα ήδη συμφωνήσει με την ομάδα να ανανεώσει για αρκετά χρόνια έναντι ενός πολύ καλού ποσού. Ειλικρινά, ήταν μια άκρως δελεαστική πρόταση. Αλλά ξαφνικά έλυσε την συνεργασία του μαζί μου με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που είχε κάνει και ο Παπαλουκάς.

Ο πατέρας του ευθύνεται γι αυτό. Ισως να μην ήταν απόφαση του ίδιου του Πρέντραγκ αλλά ξέρω πως ο μάνατζερ που τον ανέλαβε μετά από μένα δωροδόκησε τον πατέρα του με 150 χιλ. δολάρια….Να ήξερε ο Πέτζα πόσα χρήματα έχασε εξαιτίας αυτών των 150 χιλ….Τον ίδιο καιρό με άφησαν και οι Ντίβατς και Πάσπαλιε για να συνεργαστούν με άλλους μάνατζερ».
Keywords
Τυχαία Θέματα