ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Lifting σε σκύλο!!

07:10 12/7/2011 - Πηγή: 24wro

Μετά την αλλαγή φύλου σε σκύλο, ήρθε η ώρα να δούμε μια ακόμη παράξενη επέμβαση σε τετράποδο. Σε…



 ολικό λίφτινγκ υπεβλήθη ένα χαριτωμένο σκυλάκι, που δεν μπορούσε να ανοίξει τα μάτια του καθώς έπασχε από μία σπάνια ασθένεια!
Η 12 μηνών Μόλι δεν είχε αντικρίσει τον κόσμο επειδή έπασχε από εντρόπιο, μια γενετική ασθένεια που προκαλεί την στροφή των βλεφάρων προς τα μέσα.
Οι γιατροί αποφάσισαν να της κάνουν λίφτινγκ ώστε το δέρμα στο πρόσωπό της να γίνει λείο και να φύγουν οι ζάρες κάτω από τα μάτια της. Η εγχείρηση στέφθηκε με επιτυχία και η Μόλι είδε το φως
της!
«Τώρα είναι χαρούμενη και γεμάτη ενέργεια λέει η ίδια προσθέτοντας ότι τρέχει πέρα δώθε γνωρίζοντας τον κόσμο γύρω της», δήλωσε η αφεντικίνα της.
«Αυτό που έκανα στην ουσία είναι ένα ολικό λίφτινγκ. Αφαίρεσα το περιττό δέρμα και τσίτωσα το υπόλοιπο πίσω από το κεφάλι της», είπε ο γιατρός της Μόλι, Ρίτσαρντ Μαρκς, ενώ η ιδιοκτήτριά της θα μηνύσει τα προηγούμενα αφεντικά γιατί της απέκρυψαν το πρόβλημα όταν την αγόρασε έναντι 500 λιρών.
Τουλάχιστον είχε και ένα καλό αποτέλεσμα το λίφτινγκ, γιατί η φυσιογνωμία της Μόλι πλέον δεν θυμίζει και πολύ σκύλο ράτσας σαρπέϊ!

Keywords
Τυχαία Θέματα