ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε από τι πέθανε αυτός ο άνθρωπος

23:10 18/7/2013 - Πηγή: 24wro
Ο 45χρονος Τζοάο Μαρία Ντε Σούζα έπεσε θύμα ενός...
απίστευτου θανατηφόρου δυστυχήματος
Μια αγελάδα βάρους σχεδόν ενός τόνου...
τρύπησε τη στέγη ενός σπιτιού στη νοτιανατολική Βραζιλία και έπεσε στο εσωτερικό του σκοτώνοντας έναν άντρα που ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι του. Η γυναίκα του θύματος γλίτωσε παρά τρίχα. Το ζώο έβοσκε σε λόφο πίσω από το μικρό σπίτι στην πόλη Καρατίνγκα, όταν πάτησε πάνω στην σκεπή από αμίαντο η οποία υποχώρησε.

Ο 45χρονος Τζοάο Μαρία ντε Σούζα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πέθανε την επόμενη μέρα από εσωτερική αιμορραγία. Αμέσως μετά το ασυνήθιστο
δυστύχημα ο τραυματίας διατηρούσε τις αισθήσεις του και φαινόταν να είναι σε καλή κατάσταση, χρειάστηκε όμως να περιμένει πάρα πολύ ώρα μέχρι να τον δει κάποιος γιατρός και αυτό ίσως απέβη μοιραίο, όπως κατήγγηλαν συγγενείς του.

Η είδηση φαίνεται πρωτοφανής αλλά δεν είναι. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι αυτό είναι το τρίτο παρόμοιο περιστατικό στην περιοχή τα τρία τελευταία χρόνια. Δεν σημειώθηκαν θύματα στα δύο προηγούμενα περιστατικά. Στο ένα δεν υπήρχε κανείς μέσα στο σπίτι όταν έπεσε η αγελάδα από την οροφή, στο δεύτερο ένα μωρό και ένα μικρό παιδί κοιμόντουσαν δίπλα στο σημείο όπου έπεσε το ζώο και η σωτηρία τους τότε χαρακτηρίστηκε ως θαύμα.
Η Καρατίνγκα βρίσκεται σε μια λοφώδη περιοχή του Μίνας Ζεράις, μιας πολιτείας της Βραζιλίας παραδοσιακά γνωστής για την εκτροφή βοοειδών και την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων.

tsekouratoi20133.blogspot.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα