ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έκανε... σεξ με 1.000 αυτοκίνητα!

23:55 4/12/2012 - Πηγή: 24wro
Προσοχή! Δεν δήλωσε ότι έκανε σεξ ΜΕΣΑ σε 1.000 αυτοκίνητα αλλά ΜΕ 1.000 αυτοκίνητα...
Ο λόγος για τον Edward Smith ο οποίος ζει αυτή την περίοδο με την κοπέλα του η οποία ονομάζεται Vanilla και είναι ένα λευκό Volkswagen Beetle!

Επιμένει ότι δεν είναι άρρωστος και δεν έχει καμία επιθυμία να αλλάξει τρόπους, αφού του αρέσει η ζωή του και οι συνήθειές του.

Παραδέχεται πως μπορεί, για τους περισσότερους από εμάς, να θεωρείται τρελός και εκτός τόπου και χρόνου, αλλά εκείνος όταν βλέπει ταινίες όπως το "Κατσαριδάκι Αγάπη μου" και τον "Ιππότη της Ασφάλτου" δε μπορεί να συγκρατηθεί.

Χαρακτηρίζει τον εαυτό του ρομαντικό, καθώς γράφει ποιήματα για τα αυτοκίνητα, τους τραγουδάει, τους μιλάει, τα φιλάει και τους συμπεριφέρεται όπως θα έκανε σε μία κοπέλα. Προσθέτει πως δε θέλει να πληγώσει κανέναν, απλά η επιθυμία του για τα οχήματα ξεπερνά τα πάντα και εκφράζει με ακρίβεια την προτίμησή του.

Ο Smith είχε την πρώτη του... σεξουαλική επαφή με ένα αυτοκίνητο στην ηλικία των 15 και τονίζει πως δεν αισθάνθηκε ποτέ έλξη για γυναίκες, αν και δεν είναι ομοφυλόφιλος.

Η σεξουαλική του περιπλάνηση δεν περιορίστηκε μόνο στα αυτοκίνητα και επεκτάθηκε και σε άλλα οχήματα, όπως ένα ελικόπτερο. Πριν τη Vanilla είχε ''δεσμό'' με τη Victoria ένα VW Beetle, μοντέλο του 1969.

Ο 57χρονος άνδρας δε μιλούσε για τις προτιμήσεις του και αποσιωπούσε το μυστικό του φετίχ για να μη δημιουργηθούν αντιδράσεις στους οικείους του. Η ευκαιρία να μιλήσει του δόθηκε όταν δέχθηκε να συμμετάσχει σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο''mechaphili''.

Ο Edward Smith είναι πλέον μέλος μίας παγκόσμιας κοινότητας που αριθμεί πάνω από 500 μέλη, και αυτοαποκαλούνται ''εραστές αυτοκινήτων".

apistefto.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα