Αποχωρεί από την Μπιλμπάο ο Γιορέντε

18:16 4/12/2012 - Πηγή: 24wro
Την αποχώρησή του από την Αθλέτικ Μπιλμπάο προανήγγειλε ο Γιορέντε!
Ο 27χρονος επιθετικός και πρωταθλητής κόσμου το 2010 τόνισε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ότι δε θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και επεσήμανε ότι το πρόβλημα δεν είναι τα χρήματα, καθώς η προσφορά των Βάσκων είναι πολύ καλή.

«Ας είμαστε ξεκάθαροι, δεν είναι απόφαση που έχει να κάνει με το οικονομικό. Η Αθλέτικ μου έκανε μία πρόταση που ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αρνηθεί κάποιος. Ο Τύπος δεν βοήθησε καθόλου με την
ανανέωσή μου, αποτέλεσε τον λόγο για τον οποίο δεν ένιωθα καλά στο γήπεδο και εξαιτίας του πήρα την απόφαση να μην ανανεώσω», είπε ο Γιορέντε και συνέχισε:

«Οι διαπραγματεύσεις κράτησαν πολύ και από την αρχή δεν ήθελα να βγει τίποτα προς τα έξω, αυτό όμως δεν είναι κάτι για το οποίο μπορώ να κατηγορήσω την Αθλέτικ. Εσείς δεν βοηθήσατε, αφού τα περισσότερα από αυτά που κυκλοφορούσαν ήταν ψέματα, όμως ο κόσμος κράτησε μία ισορροπία στο θέμα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να με αποδοκιμάζουν, υπάρχει μία ομάδα οπαδών που πλέον δεν με θέλει. Το σέβομαι αυτό, όμως νιώθω ότι οι περισσότεροι με αγαπούν».
Keywords
Τυχαία Θέματα