Αποζημίωση 1 εκατ. για τον... Mr Bean: Διαβάστε το λόγο!

15:40 9/2/2013 - Πηγή: 24wro
Ο διάσημος ηθοποιός Ρόουαν Άτκινσον (Rowan Atkinson) έλαβε από την ασφαλιστική του εταιρία το αστρονομικό ποσό...
του ενός εκατομμυρίου ευρώ!

Ο Άτκινσον που έγινε παγκόσμια γνωστός από την τηλεοπτική σειρά "Mr Bean" πήρε τα χρήματα για να επισκευάσει το πανάκριβο αμάξι που είχε τρακάρει και είχε καταστρέψει το 2011.

Ο 58χρονος ηθοποιός από το ατύχημα είχε τραυματιστεί στον ώμο του, ωστόσο ανάρρωσε γρήγορα. Το αυτοκίνητό του πάντως διαλύθηκε τελείως και χρειάστηκε πάνω από ένα χρόνο σε συνεργείο, προκειμένου να επισκευασθεί πλήρως. Το ποσό που έλαβε ο Βρετανός ηθοποιός, αποτελεί
και ποσό ρεκόρ για τα βρετανικά δεδομένα. Είναι μάλιστα τρεις φορές μεγαλύτερο από το αμέσως προηγούμενο που έχει καταγραφεί ποτέ για επισκευή αυτοκινήτου.

Ο 58χρονος Άτκινσον, του οποίου η περιουσία ανέρχεται επισήμως στα 83.000.000 ευρώ, σύμφωνα με τη "Dailymail", πλήρωσε 700.000 ευρώ μόνο για την επισκευή της μηχανής του αυτοκινήτου. Oδηγώντας σε ολισθηρό έδαφος και είχε προσκρούσει σε ένα σημείο του κρασπέδου τον Αύγουστο του 2011, κάτι που τον έκανε να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και να το στείλει κατ' ευθείαν πάνω σε ένα δέντρο...

Ο κινητήρας του αυτοκινήτου είχε βρεθεί 18 μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο! Ο ίδιος δήλωσε πάντως ότι θα συνεχίσει να οδηγεί το αυτοκίνητο του. "Δεν είμαι συλλέκτης αυτοκινήτων. Δεν θα το έκλεινα σε κάποιο πάρκινγκ σαν έκθεμα, ή έργο τέχνης. Το συγκεκριμένο αμάξι προορίζεται μόνο για να το οδηγείς". Το εν λόγω τρακάρισμα, ήταν μάλιστα το δεύτερο για τον Άτκινσον, ο οποίος είχε και παλαιότερο ατύχημα με το ίδιο όχημα, το 1999.

radar.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα