Άρχισε η κακοκαιρία στη Β. Ελλάδα

21:19 1/11/2012 - Πηγή: 24wro
Καταρρακτώδεις βροχές ξέσπασαν σε διάφορες...
πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, όπως άλλωστε είχε ανακοινώσει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.

Αρκετές κλήσεις έχουν δεχθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες της Πυροσβεστικής σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, καθώς σε αρκετές πόλεις εξακολουθούν παρατηρούνται έντονα καιρικά φαινόμενα.

Στη
Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ένα δέντρο ξεριζώθηκε λόγω των ανέμων, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν τραυματισμοί. Αυτή την ώρα, η βροχή έχει «κοπάσει», ενώ δεν σημειώθηκαν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Κλήσεις για απάντληση υδάτων σε δύο υπόγεια δέχθηκε η Πυροσβεστική στην Δράμα.

Έντονα καιρικά φαινόμενα με βροχή και καταιγίδες σημειώθηκαν επίσης στις περιοχές των Σερρών, του Κιλκίς και των Ιωαννίνων, ωστόσο, σύμφωνα με τις αρμόδιες υπηρεσίες, δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα από την κακοκαιρία.

Όσον αφορά τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, κλειστό παραμένει το πορθμείο Πρίνου-Καβάλας, ενώ από Πειραιά απαγορεύθηκαν όλα τα δρομολόγια των «Flying Dolphins» προς Αργοσαρωνικό.

Στο μεταξύ, δύο πτήσεις της Ολυμπιακής Αεροπορίας για Κέρκυρα και Πάρο ακυρώθηκαν σήμερα από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Keywords
Τυχαία Θέματα