Άρχισε το… ψήσιμο σε Βαλβέρδε ο Μαρινάκης

10:03 31/3/2012 - Πηγή: 24wro

Συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε είχε την Παρασκευή ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Θέμα...
συζήτησης, δεν ήταν άλλο από τον προγραμματισμό του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο και τις κινήσεις που εκτιμά ο Ισπανός
τεχνικός πως πρέπει να γίνουν, έτσι ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να παρουσιαστούν ακόμη πιο ισχυροί.

Πάντως, παρά τις διαψεύσεις σχετικά με τη… νύξη και του θέματος του συμβολαίου του Βαλβέρδε, οι δύο άντρες δεν αποκλείεται να έκαναν και τις πρώτες τους κουβέντες για το θέμα. Ο πρόεδρος τουΟλυμπιακού καίγεται να κρατήσει τον Βαλβέρδε στην ομάδα, προκειμένου να συνεχίσει το απόλυτα επιτυχημένο έργο του, με τη στάση του Ισπανού να μην είναι κατ’ αρχάς αρνητική.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε και πάλι γνωστές τις απαιτήσεις του στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος δεν έχει κανένα πρόβλημα να τις καλύψει, ωστόσο τα πάντα αναφορικά με την απόφαση που θα πάρει ο έμπειρος προπονητής, έχουν να κάνουν με τα γνωστά του προβλήματα που τον αναγκάζουν να θέλει να βρίσκεται στην Ισπανία, όσο περισσότερο χρονικό διάστημα μπορεί.

Άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και κατά την πρώτη του θητεία, όταν είχε μετακομίσει στον πάγκο της Βιγιαρεάλ για λίγους μήνες. Τα πράγματα πάντως αυτή τη φορά φαίνεται να είναι διαφορετικά, με τον Ισπανό να έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες για την παραμονή του στον σύλλογο του Πειραιά.

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα