ΑΡΗΣ: Δοξά-στε τον

18:03 22/1/2012 - Πηγή: 24wro
Με τον Νέρι Καστίγιο ως μεγάλο πρωταγωνιστή ο Άρης πέτυχε...
την τέταρτη νίκη του στο Πρωτάθλημα επικρατώντας με 1-3 της Δόξα Δράμας στο Καυτονζόγλειο Στάδιο. Δύο γκολ ο Μεξικανός, ένα ο Ακόστα ενώ για τους Δραμινούς είχε ανοίξει το σκορ ο Παπαδόπουλος.

Διοργάνωση: Σούπερ Λιγκ
Αγωνιστική: 18η
Αγώνας: Δόξα Δράμας – Άρης
Γήπεδο: Καυτανζόγλειο Στάδιο, Θεσσαλονίκη
Η εικόνα της αναμέτρησης:
Δόξα Δράμας και Άρης
εικοσιτέσσερις μέρες μετά το ματς του πρώτου γύρου στο «Κλ.Βικελίδης» διασταύρωσαν τα ξίφη τους λίγα… χιλιόμετρα πιο μακριά και συγκεκριμένα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Εκεί όπου η ομάδα της Δόξας αναζητούσε την πρώτη της νίκη και ο Άρης το πρώτο εκτός έδρας «τρίποντο», μετά την νίκη επί του ΟΦΗ στην Κρήτη.
Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη ήταν εκείνη που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να φανεί απειλητικοί δίχως όμως να αναγκάσει τον Βελλίδη να… ιδρώσει ώστε να κρατήσει το μηδέν. Οι φιλοξενούμενοι, στο δεύτερο παιχνίδι τους με τον Μανουέλ Μασάδο στον πάγκο, μετά το πρώτο δεκάλεπτο ισορρόπησαν το ματς και πήραν τα ηνία με τον Νόε Ακόστα να είναι ο κινητήριος μοχλός.
Μάλιστα από τα πόδια του Ισπανού ο Άρης στο 13’ θα βρεθεί μια ανάσα από το 0-1 όταν ο Ακόστα θα σουτάρει από το ύψος της περιοχής, ο Σέρεμετ θα διώξει προσωρινά στην επαναφορά όμως ο Σανκαρέ από το ένα μέτρο και την εστία κενή… «κατάφερε» να επιστρέψει την μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα της Δόξας.
Και ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα και κυριολεκτικά από το… πουθενά η Δόξα Δράμας θα καταφέρει να ανοίξει το σκορ. Συγκεκριμένα στο 19’ ο Καζναφέρης θα γυρίσει την μπάλα στον Βελλίδη και ο τελευταίος θέλοντας να διώξει την μπάλα θα την στείλει στο σώμα του Αμβρόσιου Παπαδόπουλου και ο 23χρονος άσος στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Μακεδονικής ομάδας θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ένα γκολ μάλιστα που αποτέλεσε το πρώτο τέρμα της Δόξας σε εντός έδρας αγώνες και το δεύτερό της στο πρωτάθλημα.
Παρά την ψυχρολουσία από το γκολ που δέχτηκαν και κυρίως με τον τρόπο που ήρθε αυτό οι ποδοσφαιριστές του Μανουέλ Μασάδο δεν απογοητεύτηκαν και με την… σέντρα έφεραν το ματς στα ίσια. Συγκεκριμένα στο 20’ ο Καζναφέρης θα κινηθεί από τα δεξιά, θα βγάλει την σέντρα συστημένη για το κεφάλι του Ακόστα και ο Ισπανός με κεφαλιά από την ύψος της μικρής περιοχής θα γράψει το 1-1.
Οι γηπεδούχοι παρόλα αυτά δεν θα πτοηθούν από την εξέλιξη της αναμέτρησης και θα αναζητήσουν στην συνέχεια να βρουν τους διαδρόμους ώστε γίνουν ξανά απειλητικοί προς την εστία του Μάρκου Βελλίδης δίχως κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Την ίδια ώρα οι φιλοξενούμενοι ήταν «καυτοί» στις αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές στο 31’ ο Κώστας Καπετάνος θα μπει όμορφα μέσα στην περιοχή του Σέρεμετ από τα αριστερά και θα «σερβίρει» έτοιμο γκολ στον Νέρι Καστίγιο, με τον Μεξικανό να μην δυσκολεύεται με ψύχραιμο πλασέ να κάνει το 1-2, για την ανατροπή του Άρη απέναντι στην Δόξα Δράμας.
Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός του αγώνα θα πέσει με τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν το παιχνίδι
Keywords
Τυχαία Θέματα