Άρωμα Hollywood στα ελληνικά νησιά

19:55 6/8/2011 - Πηγή: 24wro
Καλοκαίρι, καυτός ήλιος αμμουδερές παραλίες και παραδοσιακό φαγητό...
Αυτό είναι το ιδεατό σκηνικό των διακοπών στην Ελλάδα. Η Ψαροκώσταινα που «χτυπάται» αλύγιστα από την οικονομική κρίση αποτελεί φέτος το σημείο συνάντησης όλων των χολυγουντιανών star, αφού αυτό το καλοκαίρι έσπασε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας
λαμπερών προσωπικοτήτων.


Ως «ανάσα» για τον τουρισμό μας και φοβερή διαφήμιση χαρακτηρίζουν οι τοπικοί άρχοντες των ελληνικών νησιών τη μεγάλη προσέλευση εξέχουσων ξένων προσωπικοτήτων από το χώρο του θεάματος το φετινό καλοκαίρι.


Την αρχή έκανε η Shakira, η οποία πήρε από το χέρι τον νέο της αγαπημένο και «άσο» της Barcelona Gerard Pique και επισκέφθηκαν το «Νησί των Ανέμων». Μαγεμένοι από τις ομορφιές του νησιού, έκατσαν αρκετές μέρες και απόλαυσαν στο έπακρο την ελληνική φιλοξενία, ενώ είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν αρκετές ρομαντικές βόλτες στα Ματογιάννια.


Ακολούθησε η οικογένεια Douglas, με την Catherine Zeta Jones, πιο όμορφη από ποτέ, να επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ελληνικό πολιτισμό, κατά την επίσκεψή της στο Μουσείο της Ακρόπολης (20 Ιουνίου). Μαζί της ο διάσημος άνδρας της (Michael Douglas) αλλά και τα δύο της παιδιά, ο 11χρονος Dylan και η 8χρονη Carys. Δεν είναι η πρώτη φορά που το διάσημο ζευγάρι του Hollywood επισκέπτεται τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές του διακοπές, ενώ μετά την επίσκεψή τους στο Μουσείο, σειρά είχε ένα ξέφρενο 24ωρο στη Μύκονο, όπου αγκυροβόλησαν εκεί με την πολυτελή θαλαμηγό τους Mary Jean II (μήκους 60 μέτρων)! Επειδή όμως δεν «χόρταιναν» τον ελληνικό ήλιο είπαν να κάνουν μία επίσκεψη και στην Κω αλλά και στη μαγευτική Σύμη, αυτή τη φορά με το πλοίο της γραμμής. Όπως μάλιστα, μαρτύρησε ο Δήμαρχος του νησιού, ο διάσημος ηθοποιός συνέκρινε σε ομορφιά το μικρό νησί τους με την Μαγιόρκα, την οποία επιλέγει συχνά για ολιγοήμερες αποδράσεις.


Ο χολυγουντιανός ηθοποιός Kevin Spacey μπορεί να επισκέφθηκε την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα την Επίδαυρο για λόγος επαγγελματικούς, αφού ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία τον «Ριχάρδο Γ΄» στο Αρχάιο θέατρο της Επιδαύρου αλλά μαγεύθηκε από την ελληνική ομορφιά και θέλησε να γνωρίσει τις χάρες της. Την πολύτιμη βοήθειά της του πρόσφερε η Μαριάννα Λάτση, η οποία τον φιλοξένησε στην πολυτελή θαλαμηγό της για ένα γεύμα και του μίλησε μεταξύ άλλων εκτενώς για το μεγαλείο της ελληνικής ομορφιάς. Για την εμπειρία του στην Επίδαυρο έγραψε ο ίδιος στoν προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Ποτέ μου δεν ξανάνοιωσα όπως στην Επίδαυρο».


Στην Ελλάδα εντοπίσαμε και τη δίμετρη Naomi Campbell, η οποία «όργωσε» στην κυριολεξία τα ελληνικά νησιά μαζί με τον ρώσο αγαπημένο της και δισεκατομμυριούχο Vladimir Dodorin, με τον οποίο επισκέφθηκαν τη Σύμη-Κω-Ρόδο-Μήλο αλλά και το Ηράκλειο Κρήτης. Δεν καταδέχθηκε να φωτογραφηθεί με τον απλό κόσμο αλλά ανανέωσε το ραντεβού της στην Ελλάδα, γοητευμένη από την απλότητα του ελληνικού στοιχείου. Φημολογείται μάλιστα, ότι κατά την επίσκ
Keywords
Τυχαία Θέματα