Αστρολογική Εφημερία έως 16 Ιουλίου

13:26 13/7/2011 - Πηγή: 24wro
Η Αφροδίτη είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια...
των ημερών αλλά οι κινήσεις της είναι διπλής κατεύθυνσης, κάτι που ενδέχεται να μπερδέψει αρκετά τις διαθέσεις και τις επιλογές μας.
Αρχικά το τετράγωνο της με τον Κρόνο την Τετάρτη αναμένεται να φρενάρει την συναισθηματική ζωή, ιδιαίτερα σε εκείνο το κομμάτι της που έχει να κάνει καθαρά με την χαρά της ζωής, είτε αυτή αναφέρεται στις ανθρώπινες σχέσεις, είτε σε διασκεδάσεις και απολαύσεις. Εκτός βέβαια και αν το ζητούμενο είναι ο μαζοχισμός!
Όσο να’ ναι τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις προηγούνται, ενώ οι βλέψεις μας για μια ανάλαφρη καθημερινότητα
θα σκοντάψουν σε μάλλον στενόχωρα περιστατικά ή σε καταστάσεις που χρήζουν προσοχής.

«Δύσβατες» είναι και οι οικονομικές προοπτικές, αφού κάτω από αυτές τις συνθήκες, μόνον τα προγράμματα λιτότητας ευοδώνονται. Η ημέρα λοιπόν προσφέρεται για περικοπές, δίαιτες και πωλήσεις, αντίθετα είναι μάλλον ακατάλληλη για αγορές.

  Ωστόσο, την Πέμπτη η Αφροδίτη σχηματίζει μια «κρυφή» αντίθεση με τον αστρικό Δία στον Κριό και τουλάχιστον σε επίπεδο γεγονότων το κλίμα αλλάζει άρδην. Και αυτό ενδιαφέρει πρωτίστως τα τέσσερα παρορμητικά ζώδια (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) που μπορεί να διαπιστώσουν πως ύστερα από τις πιέσεις που δέχθηκαν και την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν, οι εξελίξεις είναι υπέρ τους, σε υπερβολικό βαθμό μάλιστα. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό θα εκφραστεί με κέρδη, ενώ σε άλλες με χαρούμενες στιγμές ή κοινωνικά οφέλη.

Όσον αφορά τις σχέσεις, πέρα από την αίσθηση του σκοτσέζικου ντους που αφήνει η παράλληλη επιρροή του Κρόνου και του Δία, μπορεί να προκύψουν τα παρακάτω ...ενδιαφέροντα:
Συναντήσεις και «τριβές» ανάμεσα στους εκπροσώπους των παρορμητικών από τη μια και των σταθερών (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) από την άλλη. Σχέσεις με διαφορά ηλικίας, με άτομα υψηλού κοινωνικού-οικονομικού status.Σχέσεις δυνατές ή πολύ καλής ποιότητας αλλά με δεσμευμένους. Συναισθηματικά προβληματικές σχέσεις, με «αντίτιμο» την καλή ζωή. Πολλά υποσχόμενα σχέσεις, οι οποίες όμως μπλοκάρονται από αντικειμενικούς παράγοντες.


Η Πανσέληνος του Ιουλίου που γίνεται με ακρίβεια το μεσημέρι της Παρασκευής, σίγουρα θα βοηθήσει τις ορμόνες μας να... τρελαθούν και θα διευκολύνει την διολίσθηση μας σε πιο «αμαρτωλούς» δρόμους. Η ίδια η Πανσέληνος, που θα την απολαύσουμε κυρίως την Πέμπτη το βράδυ, έχει θετικά χαρακτηριστικά, με τον Δία να «κάνει παιχνίδι» στις καρδιές και τις ζωές μας. Ωστόσο την Τετάρτη προς Πέμπτη η Σελήνη θα ενεργοποιήσει την Ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου, με αποτέλεσμα την κυριαρχία των ενστίκτων σε βάρος της λογικής. Όλα παίζονται σε αυτό το διάστημα και με δεδομένη την συμμετοχή της Αφροδίτης στα ουράνια δρώμενα, τα ερωτικά ζητήματα θα έχουν τον πρώτο λόγο.
Αν παρ’ ελπίδα συμβεί κάτι δυσάρεστο, θυμίζω πως ο τρόπος αντιμετώπισης ή της αντίδρασης μας έχει τελικά μεγαλύτερη σημασία από το ίδιο το γεγονός. Το κλειδί είναι ο συντονισμός με τους κοσμικού
Keywords
Τυχαία Θέματα