Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 15 έως 19 Μαρτίου

17:04 15/3/2012 - Πηγή: 24wro
Άντε και... του χρόνου! Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα έρχεται να σφραγίσει μια σπάνια -αστρολογικά- εβδομάδα, που χαρακτηρίστηκε από μια σειρά «αρμονικών» τριγώνων στα ζώδια της Γης με τροπικά κριτήρια ή της Φωτιάς με αστρικά. Όμως, το «Μεγάλο Τρίγωνο», όπως φάνηκε και στην πράξη είχε και τις πολύ «στραβές» του. Αν και η συνέχεια των πρωτοβουλιών που πάρθηκαν αυτές τις ημέρες μπορεί να είναι εξαιρετικά γόνιμη (τόσο οικονομικά, όσο και συναισθηματικά), δεν έλειψαν τα δυσάρεστα ή οι ισχυροί
κραδασμοί, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Το Βέλγιο πενθεί τα παιδιά του, ο Εγκέλαδος θυμήθηκε ξανά την Ιαπωνία, ενώ στο εσωτερικό μέτωπο «βγήκε στον αφρό» η απόπειρα δολοφονίας του Κ Καραμανλή, μια υπόθεση που σίγουρα κρύβει πίσω της την ουσία του «ανήκομεν εις την Δύσιν», θέλουμε δεν θέλουμε... Όσο για την Οικονομία, ελέω Δία-Πλούτωνα, το «μοντελάκι» οι φτωχοί φτωχότεροι κι οι πλούσιοι πλουσιότεροι, απέδειξε την διαχρονικότητα του. Τα δις ...σφυρίζουν πάνω από τα κεφάλια μας, για να προσγειωθούν ως είθισται στην αυλή του φίλτατου τραπεζίτη γείτονα μας. Και μετά την ολοκλήρωση του PSI και την αναβάθμιση από την Fitch και βάλε, μπορούμε πλέον να τραγουδήσουμε το «Γιούπι γιάγια» μαζί με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη.
Τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά;

Αλλά και επί προσωπικού, μην νομίζετε πως είναι εύκολο σε όλους να διαχειριστούν τα -ενίοτε εκρηκτικά- εσώψυχα και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ενός σχήματος στο οποίο συμμετέχει ο Πλούτωνας, ο Άρης και ο Δίας. Οι τρεις πλανήτες που συγκρότησαν το μεγάλο τρίγωνο των ημερών, «πέρασαν» την ενέργεια τους στην Αφροδίτη, καθιστώντας πολύ πιο σοβαρή οποιαδήποτε συναισθηματική υπόθεση. Οι προσδοκίες μεγάλωσαν, μαζί με αυτές όμως γιγαντώθηκε και η αίσθηση του «όλα ή τίποτε». Τα ένστικτα έστησαν το δικό τους χορό, μυητικό ή δαιμονικό. Οι αισθήσεις μας άνοιξαν μια πόρτα, που μπορεί να οδηγεί είτε στην κόλαση, είτε στον παράδεισο μας. Το μηδέν και το άπειρο... Πόσες και πόσοι δεν πλέουμε μυστικιστικά σε αυτό το αιώνιο Πλουτώνιο παιχνίδι; Και αν μεν οι εξελίξεις ήταν επιθυμητές, έστω κι αν χρειάστηκε μια γενναία «αναδόμηση» των συναισθημάτων μας, τότε οκ, προχωράμε ενδεδυμένοι τον νέο μας εαυτό, με τα βαρίδια ριγμένα στην απεραντοσύνη της ανυπαρξίας. Αν όμως η όλη κατάσταση βιώθηκε ως ένα αδιέξοδο τέλος ή μια θυσία χωρίς όφελος, μπορεί να περάσει αρκετός χρόνος μέχρι να σηκωθούμε από τα «πατώματα».

Ειδικά μάλιστα η επαφή του Άρη-Πλούτωνα δεν είναι αυτό που λέμε «παίξε-γέλασε». Τα όσα εν δυνάμει βγάζει στην επιφάνεια η συγκεκριμένη όψη έρχονται από τα βάθη της ψυχής, εκεί όπου ακόμη και το πιο καθαρό μυαλό μπορεί να οπισθοχωρήσει έντρομο μπροστά στην πρωτόγονη αγριότητα των φαντασμάτων μας. Και για να έχει το «θρίλερ» happy end, απαιτούνται ιδιαίτερες τεχνικές και μια σπέσιαλ κατάρτιση στις «πολεμικές τέχνες», είτε πρόκειται για εξωτερική, είτε για εσωτερική «μάχη».
Από αυτήν την άποψη όσες ή όσοι δεν έχουν τα προσόντα είναι σκόπιμο να αποφύγουν μια κατά μέτωπο αντιπαρά
Keywords
Τυχαία Θέματα