Μπαίνουν λεφτά άμεσα στον Παναθηναϊκό!

13:37 9/3/2012 - Πηγή: 24wro
Το πρωί της Δευτέρας θα ενημερώσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος τον Δημήτρη Γόντικα για το ακριβές...
ποσό που θα βάλει ο ίδιος και δύο ακόμη συνεργάτες του. Στα δεκαπέντε ευρώ το συνολικό ύψος της αύξησης, εννέα εκατομμύρια τα άμεσα απαιτητά ως το τέλος Μαρτίου για να πάρει ο Παναθηναϊκός την άδεια από την UEFA. - «Εχουμε έτοιμα τα 4 εκ. ευρώ» τόνισε ο κ. Μαυροκουκουλάκης
- Βγενόπουλος: «Αν εγγυηθεί ο Γιάννης Βαρδινογιάννης για τη ΓΗΠΕΛ, εγγυώμαι εγώ ότι θα βάλω τα 15 εκατ. ευρώ - Αδαμάντιος Πολέμης: «Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται οικονομική βοήθεια εντός του Μαρτίου» - Αποχώρησε νωρίτερα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος που εξερχόμενος είπε στους οπαδούς: «Αυτά που θέλατε να πείτε εσείς μέσα, τα είπα εγώ» - Τεταμένη η κατάσταση έξω από τα γραφεία όπου βρέθηκαν οπαδοί του «τριφυλλιού»
Στα γραφεία του Παναθηναϊκού παραβρέθηκαν μέτοχοι και παράγοντες του «τριφυλλιού». Παρόντες ήταν οι Θανάσης Γιαννακόπουλος και Ανδρέας Βγενόπουλος, καθώς και ο Αδαμάντιος Πολέμης. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εκπροσωπείται από το νομικό του σύμβουλο. Ο Νικόλας Πατέρας δεν έδωσε το «παρών», καθώς σύμφωνα με πληροφορίες απουσιάζει στο εξωτερικό.
Παράλληλα, μεγάλο είναι το ενδιαφέρον του κόσμου του Παναθηναϊκού και περίπου 100 οπαδοί του έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία περιμένοντας με αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι.
Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με 30λεπτη καθυστέρηση και είναι ανοιχτή στους εκπροσώπους του Τύπου.
Με την παρέλευση περίπου μιας ώρας αποχώρησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Κατά την αποχώρησή του τον πλησίασαν οι οπαδοί του «τριφυλλιού» που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία. Κάποιοι τον ασπάστηκαν. Ο κ. Γιαννακόπουλος απευθυνόμενος προς τους οπαδούς είπε: «Αυτά που θέλατε να πείτε εσείς μέσα τα είπα εγώ. Μέσα στη Συνέλευση είναι 40 δημοσιογράφοι. Ας βγουν έξω να σας πουν την αλήθεια».
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος τόνισε στη Γενική Συνέλευση ότι περίμενε να δώσει το παρών ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και θλίβεται για την απουσία του.
O κ. Ρακιτζής εκπρόσωπος του Γιάννη Βαρδινογιάννη τόνισε στη ΓΣ πως πρέπει οι μέτοχοι να ψηφίσου υπέρ της ΑΜΚ καθώς και για κάθε άλλη πρόταση που θα διευκολύνει και θα επισπεύσει τις διαδικασίες και ο κ. Βγενόπουλος τον ρώτησε: «Είσαστε εξουσιοδοτημένος ή ήρθατε να ψηφίσετε και να φύγετε; Αν δεν ψηφίσετε το 5ο θέμα δεν έχετε δικαίωμα να ψηφίσετε ούτε τα υπόλοιπα».
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έθεσε θέμα για την κάθετη πτώση στην τιμή της μετοχής της ΠΑΕ που ξεκίνησε από τα τρία ευρώ και σήμερα έχει κατρακυλήσει στο 0.33: «Η αξία της μετοχής ξεκίνησε στα 3 ευρώ, την πήγαμε 1, τώρα 0,33. Έρχεται η Γ.Σ. σήμερα να αφομοιώσει την περιουσία κάθε μετόχου. Δεν το έχω μελετήσει για να ξέρω γιατί γίνεται. Ομως αν γίνεται για το καλό του Παναθηναϊκού εντάξει. Δεν είναι δυνατόν μέτοχοι να βάζουν τα λεφτά τους και να έρχεται η Γ.Σ. να αφομοιώνει την περιουσία τους», τόνισε ο κ. Γιαννακόπουλος και στη συνέχεια ενημέρωσε τους μετόχους ότι θα αποχωρήσει διότι για τις 12 το μεσημέρι είχε κληθεί σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή.
Ο Ανδρέα
Keywords
Τυχαία Θέματα