Μπάρτσα και Ρεάλ στο μικροσκόπιο του Χιμένεθ

09:11 6/7/2011 - Πηγή: 24wro
Μπορεί να μοιάζει σχήμα οξύμωρο, αλλά είναι η φετινή μεταγραφική πραγματικότητα...

Η ΑΕΚ του περιορισμένου μεταγραφικού μπάτζετ, έχει το βλέμμα της επικεντρωμένο στην ακριβότερη αγορά της Ευρώπης.


Ελέω Μανόλο Χιμένεθ, οι κιτρινόμαυροι ήδη έχουν δυο αγορές από την Πριμέρα Ντιβιζιόν (Κάλα, Κάρλος) και ετοιμάζονται να κάνουν κι άλλες. Ή τουλάχιστον την…ψάχνουν για να κάνουν κι άλλες.

Οι μεταγραφικές εκκρεμότητες
της ΑΕΚ δεν έχουν τακτοποιηθεί. Και ο Χιμένεθ εξακολουθεί να αναζητά ποδοσφαιριστές στην αγορά της πατρίδας του, την οποία γνωρίζει σαν την…τσέπη του. Βεβαίως η ΑΕΚ πλέον είναι εξαιρετικά δύσκολο να «ψαρέψει» λαβράκια από την πριμέρα ντιβιζιόν, ούτε να προχωρήσει και σε δεύτερο δανεισμό από την Σεβίλλη.

Ωστόσο ο Χιμένεθ ξέρει πως υπάρχουν καλές περιπτώσεις στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ. Το ρόστερ είναι υψηλού επιπέδου και οι γνωριμίες και το καλό όνομα του Χιμένεθ, μπορούν να εξασφαλίσουν μεταγραφές. Έστω και δανεισμούς.

Γι' αυτό και ο τεχνικός της ΑΕΚ περνάει από το μικροσκόπιο το δυναμικό και της Ρεάλ Β’ και της Μπαρτσελόνα Β’. Εξετάζοντας περιπτώσεις που ενδεχομένως μπορεί και να ενδιαφέρουν την Ένωση. Χωρίς πάντως μέχρι στιγμής να έχει προχωρήσει κάτι. Παρόλο που έχουν προταθεί παίκτες, όπως για παράδειγμα ο αριστερός μπακ Κάρλες Πλάνας της Μπαρτσελόνα για τον οποίο γράψαμε την Δευτέρα.

theplayer.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα