Μπορεί να παραιτηθεί ο Βενγκέρ

15:15 20/8/2011 - Πηγή: 24wro
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο αντιπρόεδρος της Άρσεναλ…
στους οπαδούς της ομάδας, για την κριτική που ασκούν τον τελευταίο καιρό στον Αρσέν Βενγκέρ. Ο Ντέιβιντ Ντέιν ζήτησε να πέσουν οι τόνοι, γιατί αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ο Αλσατός τεχνικός μπορεί να ζητήσει να αποχωρήσει από το σύλλογο!

Με τους Φάμπρεγας, Κλισί, Έμπουε να έχουν αποχωρήσει από το σύλλογο και το Νασρί να είναι στην πόρτα της εξόδου, οι οπαδοί περίμεναν με το χέρι στη σκανδάλη τον Αρσέν Βενγκέρ να προχωρήσει σε μεγάλες μεταγραφές με τα χρήματα που μπήκαν
στα ταμεία, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Ο Αλσατός τεχνικός αγόρασε φτηνούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές όπως συνηθίζει να κάνει, τονίζοντας ότι θα αποδειχτεί πολύ σύντομα η ποιότητά τους. Ο κόσμος της ομάδας όμως μετά από έξι χρόνια ξηρασίας από κούπες δεν είναι η καλή μπάλα αυτό ακριβώς που ζητούσε, αλλά οι τίτλοι. Αυτό οδήγησε σε κάποια πανό και γιουχαΐσματα κατά του Βενγκέρ με τον τεχνικό των «κανονιέρηδων» να τονίζει:

«Πρέπει να εμπιστευτείτε την κρίση μου. Κάποια μέρα θα είναι άλλος στη θέση μου που θα παίρνει αυτές τις αποφάσεις. Φυσικά δεν γίνεται να μην υπάρχουν και άλλες απόψεις, αλλά αυτές δεν είναι και απαραίτητα σωστές. Κάποια μέρα θα σας δείξω την αφοσίωσή μου, αποκαλύπτοντάς σας τι έχω αρνηθεί για να παραμείνω εδώ. Μπορείτε να αμφισβητείτε τις αποφάσεις μου όμως όχι την αφοσίωσή μου στο σύλλογο».

Οι προτάσεις που φέρεται να έχει αρνηθεί στο παρελθόν ο Βενγκέρ και έχουν διαρρεύσει κατά καιρούς είναι από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ εικάζεται πως είναι αρκετές ακόμη οι αρνήσεις του που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας!

Στη συνέχεια ο Ντέιν έκανε δημόσιες δηλώσεις σαν έκκληση προς τον κόσμο θέλοντας να δείξει τη σοβαρότητα της κατάστασης: «Υπάρχει πάντα ένα όριο. Μπορεί να φτάσει σε μία κατάσταση που να έρθει και να μας πει, αρκετά ανέχτηκα και να φύγει. Πρέπει να του δείξουν οι οπαδοί το σεβασμό που του αρμόζει για όσα έχει προσφέρει τόσα χρόνια».
Keywords
Τυχαία Θέματα