Χάιντσε: Πρόκληση η Ρόμα

18:00 23/7/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Γκάμπριελ Χάιντσε εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την προοπτική της Ρόμα, αλλά και ...αισιόδοξος για την πορεία των «τζιαλορόσι» την επόμενη σεζόν.
Ο 33χρονος Αργεντινός κεντρικός αμυντικός, ύστερα από πολυετή θητεία σε Championat, Premier League και Primera Division, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του και στα γήπεδα του Campionato, αποδεχόμενος την πρόταση της Ρόμα, αποχωρώντας
από την Μαρσέιγ, ύστερα από διετή παρουσία στο «Βελοντρόμ». Ο Χάιντσε είναι πλέον κάτοικος «αιώνιας πόλης», και δεν έκρυψε την επιθυμία να κατακτήσει τίτλους κατά την θητεία του στο «Ολίμπικο».
Ο έμπειρος αμυντικός τόνισε σχετικά: .«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να φοράω αυτή τη φανέλα και να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της Ιταλίας, που είναι από τα σημαντικότερα της Ευρώπης. Είμαι τυχερός που μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως η Ρόμα ενδιαφέρθηκε για εμένα. Πλέον είναι μία πρόκληση για εμένα. Κανένας δεν με πίεσε για να έρθω εδώ. Το ήθελα πάρα πολύ. Οι μεταγραφές που έκανε η ομάδα είναι πολύ σημαντικές και μπορούμε να γράψουμε ιστορία».

sportaction.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα