Χαμός στο διαδίκτυο με σχόλια εναντίον του Βορίδη

08:01 17/1/2013 - Πηγή: 24wro
Χαμός στο διαδίκτυο από σχόλια εναντίον της απόφασης του Μάκη Βορίδη και του...
Άδωνι Γεωργιάδη να πάνε κόντρα στην επίσημη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας. Την έκρηξη προκάλεσε η απόφαση των δύο βουλευτών του ΛΑΟΣ να μην ψηφίσουν μαζί με ΠΑΣΟΚ,
ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ την πρόταση της ΝΔ που διατυπώθηκε έπειτα από παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις με τη νεολαία. Η πρόταση αφορούσε ο ένας και μοναδικός εκπρόσωπος των φοιτητών στα Συμβούλια των Πανεπιστημίων να εκλέγεται είτε από ενιαίο ψηφοδέλτιο, είτε από τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών.

Μερικά από τα χαρακτηριστικότερα σχόλια παραθέτουμε παρακάτω:

“Δεν θα καταλάβετε ποτέ κύριοι τι σημαίνει να είσαι ΔΑΠΙΤΗΣ. Η ιστορικότερη σχολή στην Αθήνα σας διέγραψε και σύντομα θα σας διαγράψει και η ιστορία.”

“Η ΔΑΠ ΝΔΦΚ ειναι πάνω από όλα ιδέα κύριε Βορίδη και οι ιδέες δεν πέθαναν πότε για να πεθάνουν τώρα..”

“Μετά τη σημερινή ομιλία του στη Βουλή,ο κύριος Βορίδης,απέδειξε με τον πιο ηχηρό τρόπο ότι έχει πλήρη άγνοια για την ιστορία της παράταξης!Ένας άνθρωπος που γνωρίζει και σέβεται την ιδιότητα του και κυρίως την παράταξη μας,δεν μπορεί να τοποθετείται απέναντι στο πιο ζωτικό της κομμάτι που,αναμφίβολα, είναι η νεολαία της…!Κρίμα για σας κύριε Βουλευτά…!”

“Ο διαγραφείς από τον Φοιτητικό Σύλλογο της Νομικής, Μάκης Βορίδης, μεταγραφή από τον ΛΑΟΣ, κόντρα στην θέση της ΝΔ, δεν θέλει την ΔΑΠ μέσα στις σχολές. Φέρτε τις νίκες μας και μετά βρείτε τα μούτρα να μιλήσετε για όλους εμάς.”

parapolitika.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα