Χάρτα Νέων 2012: 8 άξονες πολιτικής παρουσίασε η ΟΝΝΕΔ

08:55 5/4/2012 - Πηγή: 24wro
Σε μία ακόμη πολιτική κίνηση προχώρησε η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας...
Ανακοίνωσε την παρουσίαση της Χάρτας Νέων 2012, η οποία το προσεχές διάστημα θα παρουσιαστεί σε πόλεις όλης της χώρας και περιλαμβάνει θέσεις βασισμένες σε 8 άξονες πολιτικής: Οικονομία και Ανάπτυξη, Νεανική Παραβατικότητα, Στρατιωτική θητεία, Μαζικός Αθλητισμός, Οικογένεια και Μητρότητα, Ναρκωτικά, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Ψηφιακή Ατζέντα.

Σχετικά με τη Χάρτα Νέων, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος δήλωσε:
«Εμείς δεν εμφανιζόμαστε σήμερα. Όλο το προηγούμενο διάστημα έχουμε κάνει μια σειρά δράσεων σε όλη τη χώρα και έχουμε καταθέσει εξειδικευμένες προτάσεις πάνω σχεδόν σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία. Αυτό είναι το καθήκον μας και αυτό επιβάλλει η λογική αν θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο.

» Παρουσιάζουμε σήμερα λοιπόν, τη Χάρτα Νέων 2012. Μια καμπάνια βασισμένη σε 8 άξονες δράση, η οποία θα ξεδιπλωθεί μέσα από τη διατύπωση ρεαλιστικών προτάσεων σε θέματα που απασχολούν σήμερα τη νεολαία αλλά και ευρύτερα την ελληνική κοινωνία. Από τη μεριά μας, δεν είμαστε καιροσκόποι. Δεν επενδύουμε στο λαϊκισμό, ούτε προτείνουμε πράγματα ουτοπικά, τα οποία ακούγονται ωραία στα αυτιά των πολιτών, διότι εδώ που φτάσαμε χρειαζόμαστε αλήθειες. Ως νέοι άνθρωποι λοιπόν, πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα η γενιά μας να βγει μπροστά γιατί είμαστε η γενιά που πρέπει να τα αλλάξει όλα.

» Δεν τρώμε πλέον κουτόχορτο και να είστε σίγουροι πως δε γοητευόμαστε από το λαϊκισμό. Εμπιστευόμαστε τον Αντώνη Σαμαρά και την πολιτική λογική του, πιστεύοντας ξεκάθαρα πως δεν είναι μία από τα ίδια. Και αυτή τη ρεαλιστική λογική, είναι που μέσα από τις προτάσεις μας προσπαθούμε να αναδείξουμε».

Βασικό σύνθημα της καμπάνιας είναι το «Ελλάδα Αλλαγή», με το οποίο όπως υπογραμμίστηκε οι νεολαίοι της Νέας Δημοκρατίας επιδιώκουν να τονίσουν πως η χώρα έχει ανάγκη από ουσιαστικές αλλαγές προσαρμοσμένες στην ελληνική πραγματικότητα.
Keywords
Τυχαία Θέματα