Χείμαρρος ο Λεμονής!

13:45 10/6/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Τάκης Λεμονής σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εμφανίστηκε εκνευρισμένος με την νοοτροπία...
που επικρατεί στον Πανιώνιο και μίλησε με σκληρά λόγια για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην Νέα Σμύρνη.
Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» ξεκαθάρισε ότι δεν έχει προσωπικό πρόβλημα με κανένα μέλος της διοίκησης του Πανιωνίου, όμως έκανε σαφές ότι πρέπει να πάρει τις κατάλληλες εγγυήσεις έτσι ώστε να συνεχίσει την δουλειά του απερίσπαστος και να μην έχει παρεμβολές στο έργο του.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά
ο Τάκης Λεμονής, «Κατανοώ τη δύσκολη θέση της ομάδας, έχω κάνει πολύ υπομονή, όμως έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο. Κάτι πρέπει να κάνουμε», αναφορικά με τα όσα γίνονται στους «κυανέρυθρους». Παράλληλα, φάνηκε υπέρ της μεταβίβασης των μετοχών όμως έκανε σαφές ότι δε θέλει σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί η άποψή του μέσω πίεσης για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ο Τάκης Λεμονής ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου με μια τοποθέτηση, πριν δεχθεί ερωτήσεις, γύρω από τα ζητήματα της ομάδας.

«Πιστεύω ότι είχαμε πάρα πολύ καιρό να μιλήσουμε. Αισθάνθηκα εγώ την ανάγκη να μιλήσω και να τοποθετηθώ για διάφορα θέματα που αφορούν την ομάδα. Το πρωτάθλημα τελείωσε για μας στις 17 Απριλίου και ενώ είχαμε πάρα πολύ χρόνο για να κάνουμε κάποια πράγματα, δυστυχώς είμαστε ακόμα στο αρχικό στάδιο του προγραμματισμού για την επόμενη χρονιά.

Είναι πάρα πολύ τα πράγματα για τα οποία θα τοποθετηθώ. Αφορούν τον εαυτό μου αλλά πάνω από όλα αφορούν την σχέση μου και τη συνεργασία μου με την ομάδα. Αφορούν ακόμη και το πώς βλέπω τα πράγματα για το μέλλον της ομάδας. Είχα προγραμματίσει να μιλήσω στις 10 Μαΐου μετά το φιλικό με το Φωστήρα να μιλήσω. Υπήρξε ένα πρόβλημα και δε μίλησα. Από κάποιους είχε θεωρηθεί ως αδυναμία το ότι δεν είχα τοποθετηθεί για πολλά θέματα.

Δεν υπάρχει καμία αδυναμία. Υπάρχει μια υπεύθυνη στάση από μέρους μου. Θα μιλήσω για πολλά πράγματα της ομάδας. Θα με βοηθήσει να γίνουν ερωτήσεις, έχω ετοιμάσει έναν σκελετό. Διαθέτω άφθονο χρόνο, ίσως δεν μιλάμε πολλές φορές αλλά τώρα θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσω».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τι έγινε από τη λήξη του πρωταθλήματος ως τώρα, λέγοντας: «Στις 17 Απριλίου τελείωσε το πρωτάθλημα και στις 6 Μαΐου υπήρχε το πρόβλημα με την αδειοδότηση που μας πήγε πίσω. Αυτό όμως τελείωσε και από εκεί και πέρα ξεκινάμε μια διαδικασία. Έθεσα θέματα στη διοίκηση και το πρώτο αφορούσε το μπάτζετ. Το δεύτερο είχε να κάνει με την προετοιμασία. Στις 11 Απριλίου κάναμε μια συζήτηση για το προπονητικό κέντρο και το οριστικοποιήσαμε στις 28 Μαΐου. Τρίτο θέμα ήταν το αθλητικό υλικό για την ομάδα, οι μεταγραφές, πωλήσεις, ανανεώσεις και λύσεις συμβολαίων, η ομάδα νέων και οι δανεικοί, το τεχνικό τιμ η στελέχωση και οι αρμοδιότητες, το τεχνικό και αθλητικό υλικό της ομάδας και η βελτίωση των εγκαταστάσεων και η μεταφορά της ομάδας στο νέο κτίριο».

Ενώ πρόσθεσε αναφορικά με τις επαφές του με
Keywords
Τυχαία Θέματα