Χιμένεθ: Δεν τρέχει τίποτα αν δεν έρθει ο Γκούντγιονσεν

22:35 16/7/2011 - Πηγή: 24wro
Για όλους και για όλα μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ...
κατά την αποχώρηση της ΑΕΚ για την Σλοβενία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε φυσικά και στο θέμα της ημέρας, την πιθανή μεταγραφή του Έιντουρ Γκούντγιονσεν και εξήγησε πως … «Εάν έρθει θα μας βοηθήσει και θα ενισχυθούμε.
Εάν δεν γίνει όμως, δεν τρέχει τίποτα».

Για τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν είπε: «Σίγουρα θα ήταν μια μεταγραφή διαφορετική από τις υπόλοιπες. Δεν ξέρω αν θα γίνει, αλλά σίγουρα θα μας βοηθήσει και θα μας ενισχύσει εάν έρθει. Αυτό  που μας ενδιαφέρει πάντως είναι η ομάδα. Υπάρχουν παίκτες που άφησαν ένα κενό και πρέπει να τους ευχαριστήσω για την προσφορά τους.  Πρέπει να στηριχτούμε σε νέους παίκτες  που έχουν ενθουσιασμό. Αν έρθει ο Γκούντγιονσεν θα είναι μια διαφορετική μεταγραφή , αλλά και πάλι θα αποτελέσει απλά έναν παίκτη  που θα μπαίνει στην ομάδα μας. Από την άλλη, εάν δεν γίνει η μεταγραφή δεν τρέχει τίποτα».

Πιστός στην ΑΕΚ!

«Έχουν ειπωθεί πολλά αυτούς τους μήνες αλλά εγώ πάντα έλεγα ότι έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ.  Η δέσμευση που έχω είναι με την ΑΕΚ. Ανεξάρτητα που έχει γίνει ένα ρόστερ με ενθουσιασμό και με λίγα χρήματα. Όπως σας έχω πει είναι δουλεμένα όλα και πάντα οι ομάδες μου ήταν στην πρώτη τετράδα».


Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ χτίζεται από την αρχή, ο Ισπανός πρόσθεσε: «Είμαστε μια ομάδα που έχουμε κάνει μια μεγάλη αλλαγή. Εγώ  πιστεύω έχουμε καλούς παίκτες και φυσικά απόλυτη εμπιστοσύνη  στους εαυτούς μας. Γνωρίζω όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν και στην χώρα και στην  ομάδα. Πρέπει να προσαρμοστώ στις ανάγκες και στις συνθήκες που βρίσκεται η ομάδα της ΑΕΚ. Δεν είμαστε σε θέση να απαιτούμε να και θέλουμε ποδοσφαιριστές μεγάλης εμβέλειας, αφού τα οικονομικά είναι περιορισμένα. Έχουμε παίκτες με  πολύ ταλέντο που δεν είναι τόσο γνωστοί.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι με πολύ δουλεία και με την στήριξη όλων των οπαδών μας  η ΑΕΚ θα παλέψει. Είναι δύσκολο στοίχημα αλλά γενναίο. Η ιστορία γράφεται από τους γενναίους άλλωστε και όχι από τους δειλούς. Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να κρατήσει τα μεγάλα  συμβόλαια και θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την δουλειά που έχει κάνει, αφού παρά τις δύσκολες  συνθήκες φέραμε παίκτες. Θα ήθελα να δούμε τον κόσμο πάλι πίσω  στο ΟΑΚΑ όσοι έχουν την δυνατότητα να έρθουν κοντά στην ομάδα».


Τέλος αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ΑΕΚ αλλά και στην …αναδόμηση της ομάδας: «Η αναδόμηση που έκανε η ΑΕΚ εμπεριέχει ρίσκο, αλλά ήταν αναγκαία. Η προσθήκη των Κάρλος - Κάλα είναι σημαντική. Δεν είναι δύο σταρ αλλά μπορούν να προσφέρουν.  Οι υπόλοιποι νεοαποκτηθέντες είναι παίκτες που μελετήσαμε όλοι μαζί και τους πήραμε για  να χαμηλώσουμε το μπάτζετ. Είμαι συνειδητοποιημένος με τις ανάγκες της ομάδας. Ένα μεγάλο μέρος της ομάδας το είδαμε
Keywords
Τυχαία Θέματα