Χιονίζει και στην πόλη των Τρικάλων

19:52 1/2/2012 - Πηγή: 24wro
Ξεκίνησε και μέσα στην πόλη των Τρικάλων... η χιονόπτωση, καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα διαρκέσει μέχρι το πρωί της Παρασκευής.

Ο μηχανισμός του δήμου είναι σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ενώ και τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων είναι επί ποδός για τη διάνοιξη του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου.

Αντιολισθητικές αλυσίδες για την κίνηση των οχημάτων απαιτούνται στην επαρχιακή οδό Τρικάλων – Άρτας, από (Ελάτη) 26ο έως 75ο χλμ.
(Γέφυρα Αλεξίου),στην επαρχιακή οδό Πύλης – Μεσοχώρας, από το 15ο έως 55ο χλμ., στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο των δήμων Πύλης και Καλαμπάκας.

Σήμερα δεν λειτούργησαν για δεύτερη ημέρα τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία στο ορεινά του δήμου Πύλης. Στο μεταξύ με απόφαση των Υπηρεσιών Τροχαίας λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων, απαγορεύεται η κίνηση φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω των 3,5 τόνων από την 16.00' ώρα σήμερα (1-2-2012) μέχρι την 08.00΄ ώρα αύριο (2-2-2012) στην εθνική οδό Τρικάλων –Ιωαννίνων στη θέση Μουργκάνι έως τη θέση Παναγία και στην εθνική οδό Τρικάλων-Γρεβενών.
Keywords
Τυχαία Θέματα