Χριστούγεννα χωρίς τη βασίλισσα για Ουίλιαμ & Κέιτ

14:19 26/12/2012 - Πηγή: 24wro
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ ετοιμάζονται να ...
περάσουν την ημέρα των Χριστουγέννων μαζί με τους γονείς της Κέιτ, διακόπτοντας την παράδοση των μελών της βασιλικής οικογένειας να ...συνοδεύουν τη βασίλισσα στην εξοχική της κατοικία στο Σάντριγχαμ της ανατολικής Αγγλίας και να μένουν εκεί μέχρι το Φεβρουάριο, ακολουθώντας ένα έθιμο που καθιέρωσαν ο παππούς και ο πατέρας της βασίλισσας.

Ο δούκας και η δούκισσα
του Κέμπριτζ θα γιορτάσουν ιδιωτικά με την Κάρολ και τον Μάικλ Μίντλετον στο σπίτι τους, στο χωριό Μπάκλμπερι, περίπου 80 χλμ. δυτικά του Λονδίνο.

Την ίδια ώρα η βασίλισσα Ελισάβετ στο παραδοσιακό μήνυμά της προς το έθνος για την ημέρα των Χριστουγέννων, το οποίο μαγνητοσκοπήθηκε σε τεχνολογία 3D για πρώτη φορά, πλέκει το εγκώμιο των παγκόσμιων αθλητών που χάρισαν ένα "υπέροχο καλοκαίρι αθλητισμού" στο Λονδίνο, την πόλη που διοργάνωσε φέτος τον Αύγουστο τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στο προσωπικό της τρισδιάστατο μήνυμα η μονάρχης θα τιμά όσους διαγωνίστηκαν στους αγώνες αυτούς για την "ικανότητα, την αφοσίωση, τη συνεχή άσκηση και την ομαδική εργασία", ανακοινώθηκε χθες από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.
Keywords
Τυχαία Θέματα