Δε διστάζουν να τα… πετάξουν όλα

13:45 8/4/2011 - Πηγή: 24wro

Κι όμως τόλμησαν αυτό που πολλοί από εμάς δε φανταζόμαστε ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα...
Σας παρουσιάζουμε μερικούς επαγγελματίες, ο καθένας στο είδος του που τόλμησαν να τα πετάξουν όλα και να δουλέψουν έτσι όπως τους γέννησε η μάνα τους!


Η γυμνή ψυχολόγος
Πώς θα αντιδρούσατε αν η ψυχολόγος σας κατά τη διάρκεια της συνεδρίας έβγαζε τα ρούχα της μπροστά σας, ισχυριζόμενη ότι το κάνει για να σας κάνει να νιώσετε πιο άνετα;

Η 24χρονη φοιτήτρια ψυχολογίας Sarah White
έγινε γνωστή στα media χάριν στην πρωτότυπη… γυμνή, ψυχοναλυτική της μέθοδο! Κάνει συνεδρίες και μέσω Διαδικτύου, ενώ η τιμή για τη… «θεραπεία» ξεκινά από τα 150 δολάρια!

Η γυμνή παρουσιάστρια ειδήσεων
Τον Ιούνιο του 2000, η Victoria Sinclair ήταν η πρώτη παρουσιάστρια ειδήσεων του Naked News, του προγράμματος που… «δεν είχε τίποτα τα κρύψει»!




Η γυμνή δασκάλα γιόγκα

Η ενασχόληση με τη γιόγκα μπορεί να βελτιώνει την εικόνα του σώματός σας και εσείς να χαίρεστε να βλέπετε τον εαυτό σας γυμνό στον καθρέφτη, ωστόσο η , Isis Phoenix, θέλει οι μαθητές της να αισθάνονται ωραία για το σώμα τους από την αρχή! Έτσι παραδίδει μαθήματα γιόγκα… γυμνή!


Η γυμνή οικιακή βοηθός

Οι νοικοκυρές γνωρίζουν ότι το να καθαρίζεις ένα σπίτι εκτός του ότι δεν είναι και πολύ ευχάριστη ή εύκολη δουλειά, πολλές φορές μπορεί να αποβεί καταστροφική… π.χ. αν πέσει χλωρίνη στην αγαπημένη σας φόρμα!

Κάπως έτσι πρέπει να σκεφτόταν και η Cherie Spisak από τη Βιρτζίνια, η οποία αποφάσισε να καθαρίζει… γυμνή!
Πολλές εταιρείες στη Νεμπράσκα των ΗΠΑ χρεώνουν μέχρι και 300 δολάρια για τις… γυμνές υπηρεσίες καθαρισμού τους!


Οι γυμνές κομμώτριες
Η αλυσίδα «Hot Cuts» στο Σίδνεϊ προσφέρει τις υπηρεσίες της σε άντρες που θέλουν να δείχνουν πάντα όμορφοι και περιποιημένοι! Και ένας τρόπος για να τους παρακινήσει να το κάνουν αυτό, είναι… προσφέροντάς τους ένα… «καυτό κούρεμα»!

Ο γυμνός κωμικός
Ο Andy Ofiesh, ίδρυσε την εταιρεία Naked Comedy Showcase το 2005, γιατί ανακάλυψε ότι ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνει το κοινό του να γελάσει ήταν όταν δε φορούσε τα ρούχα του.

Και μη νομίζετε ότι είναι μόνο αυτός γυμνός. Το μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται αφήνει στη διακριτική ευχέρεια των πελατών του το αν θέλουν να εισέλθουν ντυμένοι ή όχι!

t-1-m-e.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα