ΔΕΙΤΕ: Από κορυφαία αθλήτρια των Ολυμπιακών αγώνων... πόρνη των 600 δολαρίων!

14:55 21/12/2012 - Πηγή: 24wro

Υπήρξε σπουδαία δρομέας και εκπροσώπησε τη χώρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992 στη Βαρκελώνη... του 1996 στην Ατλάντα και του 2000 στο Σίδνεϊ. Τώρα αποκαλύπτει ότι την περασμένη χρονιά εργαζόταν ως συνοδός πολυτελείας, έναντι 600 δολαρίων την ώρα.

Σήμερα αποκαλύπτει ότι την περασμένη χρονιά εργαζόταν ως συνοδός πολυτελείας στο Λας Βέγκας, έναντι 600 δολαρίων την ώρα.

Μετά τις αποκαλύψεις σκανδαλοθηρικής ιστοσελίδας, η Σούζι Φέιβορ Χάμιλτον παραδέχθηκε σήμερα μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter ότι εργαζόταν τους τελευταίους μήνες ως «call girl» στο Λας Βέγκας.

«Δε μπορώ να περιγράψω πόσο πολύ λυπάμαι για όσους πλήγωσα με τις πράξεις μου και αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη από την οικογένεια μου», έγραψε μεταξύ άλλων η Χάμιλτον.

44 ετών σήμερα, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, η Σούζι Φέιβορ Χάμιλτον χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Kelly Lundy» για τις… υπηρεσίες που προσέφερε σε εύπορους πελάτες της από το Λος Άντζελες μέχρι το Σικάγο και έπαιρνε 600 δολάρια την ώρα.

Η διπλή ζωή της αποκαλύφθηκε προφανώς από κάποιους πελάτες που δεν κράτησαν το στόμα τους κλειστό και άρχισαν να διαδίδουν ότι κοιμήθηκαν με μία Ολυμπιονίκη και πρώην μοντέλο.

«Άρχισα να είμαι συνοδός γιατί αυτό μου πρόσφερε κάποιους μηχανισμούς για να αντιμετωπίσω καταστάσεις και να ξεφύγω από μία ζωή στην οποία ένιωθα κατάθλιψη και αντιμετώπιζα προβλήματα με το γάμο μου», ανέφερε και πρόσθεσε: «Αντιλαμβάνομαι πως έκανα πολλές παράλογες επιλογές και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη.

Δεν είμαι το θύμα εδώ και ήξερα καλά τι έκανα. Δεν περιμένω από τον κόσμο να δείξει κατανόηση, αλλά οι λόγοι που οδηγήθηκα σε αυτό μου φαίνονταν λογικοί εκείνη την εποχή και σχετίζοντας με την κατάθλιψη που βίωνα. Τις τελευταίες εβδομάδες έχω ζητήσει τη βοήθεια ψυχολόγου. Δεν μπορώ να πω πόσο πολύ λυπάμαι για όσους έχω πικράνει. Είμαι αποφασισμένη να επανορθώσω και να ξαναγίνω καλή μητέρα, σύζυγος, κόρη και φίλη».

to-periptero.com
Keywords
Τυχαία Θέματα