ΔΕΙΤΕ: Δασκάλες έτοιμες για όλα

05:35 1/6/2011 - Πηγή: 24wro

Η αποπλάνηση μαθητών έχει γίνει καθημερινότητα στις Η.Π.Α...



όπου δεκάδες καθηγήτριες έχουν κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση μαθητών τους.

Οι ιστορίες είναι πολλές και σύμφωνα με ειδικούς η νέα γενιά καθηγητριών, έχει κυριολεκτικά ξεζουμίσει όποιον βρεθεί στο διάβα της.

Κάτι ο πουριτανισμός της Αμερικανικής κοινωνίας κάτι η μικρή ή μεγάλη δόση τρέλας για σεξ από ορισμένες καθηγήτριες, το φαινόμενο έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και μέχρι σήμερα 40 'κυρίες' έχουν συνάψει
σεξουαλικές σχέσεις με μαθητές τους. Για να είμαστε ακριβείς τόσες έχουν αποκαλυφθεί.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις πιο κραυγαλέες περιπτώσεις, γνωρίζοντας ότι κάποιοι από εσάς θα παρακαλούσατε να ήσασταν μαθητές.

Πρώτη στη λίστα μας η 27χρονη Brittni Colleps

Την ώρα που πολλοί αναρωτιούνται γιατί δεν υπάρχουν τέτοιες καθηγήτριες στην Ελλάδα, η 27χρονη Brittni Nicole Colleps από το Άρλινγκτον έπαιρνε "εργολαβία" την ανύψωση του ερωτικού ηθικού τουλάχιστον 5 φοιτητών της.

Η καθηγήτρια μητέρα 3 παιδιών και σύζυγος στρατιωτικού ήθελε να ξανανιώσει σεξουαλικά απελευθερωμένη και επιδιδόταν σε σεξουαλικές πράξεις με 18χρονα που τύχαινε να τους διδάσκει την Αγγλική γλώσσα αλλά και αυτή του σώματος.




Μπορεί το να κάνεις έρωτα με ενήλικους να μην είναι ποινικά κολάσιμο ωστόσο αν αυτοί είναι μαθητές, σου σύμφωνα με το νόμο, είναι παράνομο. Γι' αυτό το λόγο τις απαγγέλθηκαν κατηγορίες και σήμερα κρατείται στη φυλακή καθώς δεν έχει να πληρώσει την εγγύηση 125.000 ευρώ που επιδίκασε το δικαστήριο.

Οι σπουδαστές επιβεβαιώνουν ότι ανακοίνωσε η αστυνομία 'καρφώνοντας' την άτυχη καθηγήτρια τους και κάποιος από αυτούς μπήκε και σε λεπτομέρειες για το πως ξεκίνησε το φλερτ τους.

Η Colleps δίδασκε στους πρωτοετείς Αγγλικά και παράλληλα προπονούσε την ομάδα μπάσκετ των κοριτσιών σύμφωνα με την ιστοσελίδα της σχολής.

Σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση ενός εκ των θυμάτων αντάλλασσε ερωτικά μηνύματα της αλλά και φωτογραφίες πριν καταλήξουν στο κρεβάτι της αμαρτίας. Σύμφωνα με τις αρχές αυτό ήταν το σχέδιο της καθηγήτριας για να ξεμυαλίσει τους φοιτητές οι οποίοι ένας ένας πέρναγαν από σεξουαλικές εξετάσεις στο κρεβάτι της.

Πάρτι με ανήλικους

Πάρτι οργιών με ανήλικους διοργάνωναν δυο καθηγήτριες στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ. Στα πάρτι συμμετείχαν παιδιά ηλικίας από 11 έως 16 ετών. Οι δυο μεσήλικες 40αρες τους δίδασκαν τις ομορφιές της ζωής.


Στα πάρτι εκτός από απαλή μουσική, χαμηλό φωτισμό και σεξουαλικά αντικείμενα υπήρχε και άφθονη μαριχουάνα για να νιώθουν πιο απελευθερωμένοι.


Πρόκειται για τι 42χρονη Σάρα Λίντλει και την 44χρονη Άντρει Γραμπάγκιεφ οι οποίους είναι προφυλακισμένες αναμένοντας τη δίκη τους στη φυλακή Μπόλινγκ Σπρίνγκς της Νότιας Καρολίνας.


Το οξύμωρο στην όλη υπόθεση είναι ότι οι δυο καθηγήτριες δίδασκαν στο σχολείο
Keywords
Τυχαία Θέματα