ΔΕΙΤΕ: Δέκα γυναίκες προς αποφυγή

02:40 13/7/2011 - Πηγή: 24wro

Έχεις προσέξει ότι υπάρχουν πολλές κούκλες αλλά κάποιες είναι πανούκλες! Και δεν αναφερόμαστε στην εξωτερική ομορφιά…



Συγκεντρώσαμε τους δέκα τύπους γυναικών που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις, αν θέλεις να ζήσεις εσύ καλά κι ακόμα καλύτερα.
Ok, έχουμε υπόψη μας την κλασσική Barbie με τα μακριά ξανθά μαλλιά, το μόνιμο χαμόγελο στα χείλη και τα ατελείωτα πόδια. Τα κοριτσάκια εμπνέονται από αυτή ώστε να είναι πάντα καμαρωτές και υπάκουες στον κάθε …Ken. Παρόλα αυτά, η βιομηχανία δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια.
Όχι μόνο δημιούργησε τη Barbie νύφη, στο πανεπιστήμιο, πιλότο, νεράιδα, βασίλισσα και ό,τι άλλο, αλλά έβγαλε κι άλλες κούκλες, που αν υπήρχαν στην πραγματικότητα, θα ήταν προς αποφυγή.

Aρ. 10 : Γυναίκα …νυφομανής



Δεν πρόκειται για ορθογραφικό λάθος. Τον ξέρεις αυτόν τον τύπο. Είναι απελπισμένη να παντρευτεί ακόμα και κάποιον τελείως βλάκα, που απλά θέλει κι εκείνος να παντρευτεί. Είναι η γυναίκα εκείνη που σε όλη της τη ζωή δεν κάνει τίποτα άλλο από το να προγραμματίζει την τέλεια ζωή της, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι δυστυχώς δεν έχει βρει τον τέλειο άντρα και το βιολογικό της ρολόι την έχει ξεκουφάνει από το χτύπα χτύπα. Ξέρεις ότι ξαφνικά θα ανακαλύψει, αφού θα έχει παντρευτεί και θα έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ότι είσαι μεγάλο κάθαρμα, αλλά τώρα θα πρέπει να συμβιβαστείς κι εσύ κι εκείνη με αυτό και να περάσετε έτσι την υπόλοιπη ζωή σας. Φοβάται ότι ένας άντρας με λογική απλά θα έτρεχε μακριά της, οπότε τι περιμένεις; Τρέξε!

Aρ. 9 : Γυναίκα De Niro (Are you talking to me?)



Εύκολα θα καταλάβεις αν η σύντροφός σου ανήκει σε αυτή την κατηγορία, καθώς μπορούν τα πάντα να μετατραπούν σε μάχη. Ό,τι και να ειπωθεί από κάποιον μπορεί να την κάνει να παρεξηγηθεί και να ξεκινήσει μόνη της τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Θα σε μετατρέψει σε ένα θυμωμένο και σκληρό άτομο, καθώς μαζί της δε θα υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από μιζέρια. Πάρε δρόμο πριν αρχίσετε να παίζετε «Βόρεοι και Νότιοι».

Aρ. 8 : Γυναίκα Μάρθα Βούρτση



Τα πάντα πονούν αυτόν τον τύπο γυναίκας. Νιώθεις ότι πρέπει να είναι τυλιγμένη στη ζελατίνα με τις φούσκες ώστε να μη σπάσει. Ακόμα και η πιο λεπτή κριτική, τα πιο αθώα σχόλια θα την κάνουν να ξεσπάσει σε γοερά κλάματα και να αποκτήσει αμέσως ύφος δαρμένου σκυλιού. Πριν το καταλάβεις, θα περνάς όλη τη ζωή σου απολογούμενος, ζητώντας συγνώμη για ό,τι κάνεις και δεν κάνεις (ακόμα κι όταν δε χρειάζεται), ακόμα και για το γεγονός ότι υπάρχεις στη ζωή της. Βασικά, είναι πιο εύκολο να βγεις από τη ζωή της, καθώς αν δεν αυτοκτονήσεις, σίγουρα θα σε απειλήσει ότι θα το κάνει για κάτι που της είχες κάνει όσο ήσασταν μαζί. Απόφυγέ τη, όπως θα απέφευγες να πατήσεις ακαθαρσίες.

Aρ. 7 : Γυναίκα πουρολίτα (πουρό + λολίτα)



Καταλαβαίνω αυτό που λένε πολλές γυναίκες, ότι μέσα τους νιώθουν ακόμα νέες, αλλά αν το έξω δε συμβαδίζει με αυτό, χέσ’ τα και κατούρα τα
Keywords
Τυχαία Θέματα