ΔΕΙΤΕ: Διάσημες που παραμορφώθηκαν εντελώς κυνηγώντας την ομορφιά!

12:33 27/3/2012 - Πηγή: 24wro
Το ελιξίριο της νεότητας δεν έχει βρεθεί ακόμα, όμως γι’ αυτό υπάρχουν οι πλαστικοί χειρουργοί, τα botox, τα...
υαλουρονικά και χίλια δυο άλλα που έχουν ανακαλύψει οι επιστήμονες για να μπορούν οι κυρίες να είναι… φρέσκες.

Πολλές άλλωστε είναι οι κυρίες που έχουν ξεκινήσει σταυροφορία κατά του χρόνου και κυνηγούν απελπισμένα την αιώνια νεότητα. Κάποιες φορές όμως ο πλαστικός αποδεικνύεται αλμπάνης και τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά. Άλλες πάλι οι πλαστικές γίνονται εμμονή με αποτέλεσμα πολλές κυρίες να έχουν παραμορφωθεί.

Τα
παραδείγματα άπειρα ειδικά στο Hollywood.

Όπως ας πούμε το πρώτο super model στον κόσμο, όπως αυτοαποκαλείται, η Janice Dickinson. Η γυναίκα έχει γίνει αγνώριστη από τις πλαστικές και τα botox. Ούτε η μαμά της δε θα την αναγνωρίζει σας λέω.

Τρανταχτό παράδειγμα επίσης και η Donatella Versace, που η γυναίκα έχει παραμορφωθεί εντελώς, ενώ το ίδιο… απωθητικό ήταν και το αποτέλεσμα των πλαστικών που έκανε η Melany Griffith. Απορούμε δηλαδή πώς είναι ακόμα μαζί της ο Antonio Banderas.

Η Meg Ryan που ήταν το γλυκό κοριτσάκι του Hollywood μετά από την αποτυχημένη πλαστική που έκανε στα χείλη της έχασε εντελώς και τη γοητεία της, ενώ απογοητευτικό ήταν το αποτέλεσμα και για την Carla Bruni που το παράκανε με τα botox και έχει παραμορφωθεί εντελώς.

Στις περιπτώσεις αποτυχημένων botox συγκαταλέγονται επίσης η Cameron Diaz και η Kylie Minogue, αλλά και η χήρα του Elvis Prisley, Priscila. Για να μην αναφερθούμε στην Nicole Kidman που το πρόσωπό της είναι εντελώς ανέκφραστο από τα πολλά botox.

Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε μην αναφέρουμε και την βασίλισσα των αποτυχημένων πλαστικών Jocelyn Wildenstein που από την εμμονή της με τα αιλουροειδή έχει παραμορφωθεί εντελώς και το θέαμα είναι εντελώς αποκρουστικό.

Δείτε μερικά από τα πιο τρανταχτά παραδείγματα αποτυχημένων πλαστικών.
Keywords
Τυχαία Θέματα