ΔΕΙΤΕ: Γιατί Άδωνι... άλλο Πέπη και άλλο πρέπει!

17:20 18/2/2013 - Πηγή: 24wro
Το σοκ που έπαθα με τη σύλληψή μου με έκανε να ξεπεράσω κάποια πράγματα...
Ήμουν αυθόρμητη και επιπόλαιη παλαιότερα

Η Πέπη Τσεσμελή ξέρει πώς να ανάβει και να φέρνει στα άκρα την οικογένεια Γεωργιάδη, αποδεικνύοντας πως «άλλο Πέπη και άλλο πρέπει». Ο λόγος για τις σκηνές απείρου κάλλους που εκτυλίχθηκαν...
σε εστιατόριο στην Καλαμαριά ανάμεσα στην Πέπη Τσεσμελή και στον συνεργάτη της και έτερόν της ήμισυ αδελφό τού Άδωνι Γεωργιάδη,
Αλέξανδρο.

Η Τσεσμελή μην αντέχοντας άλλο το στήσιμο πήγε νευριασμένη στο μαγαζί καθώς είχε προγραμματισμένο γύρισμα με τον Γεωργιάδη. Ο Αλέξανδρος βρισκόταν με φίλους όταν εμφανίστηκε ξαφνικά η πρώην τηλεπαρουσιάστρια, άρχισε να τον βρίζει και να του φωνάζει, για να καταλήξει να τον… μπουγελώσει με ένα ποτήρι κρασί! «Βγήκα εκτός εαυτού! Του τηλεφωνούσα συνεχώς και αυτός αδιαφορούσε. Από την άλλη το συνεργείο με ρωτούσε τι θα γίνει, ενώ ο επιχειρηματίας είχε πληρώσει για το γύρισμα. Εκείνος προτίμησε να πίνει το κρασάκι του και να δίνει αλλού συνεντεύξεις. Και επειδή το έχει κάνει και άλλη φορά, πρέπει επιτέλους να είναι πιο συνεπής στη δουλειά του.

Ο φωτογραφικός φακός, που όλως τυχαίως βρέθηκε στο εστιατόριο εκείνη την ώρα, κατέγραψε καρέ καρέ τη μάχη των άλλοτε(;) ερωτευμένων και την κορυφαία στιγμή του… δράματος που ο αδελφός του βουλευτή χαστούκισε την Τσεσμελή και χρειάστηκε να παρέμβει η παρέα του για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

«Δεν πίστευα ότι θα σηκώσει χέρι επάνω μου», σχολίασε αργότερα η Πέπη και συνεχίζει: «Πάνω στα νεύρα μου εκείνη την ώρα του έριξα το κρασί και του επιτέθηκα λεκτικά. Πρέπει να είναι πιο συνεπής, γιατί ο κ. Γεωργιάδης είναι καινούριος αναφορικά με το θέμα των γυρισμάτων και των εκπομπών και δεν μπορεί να καταλάβει ότι υπάρχει ορισμένο χρονικό πλαίσιο και συγκεκριμένο ωράριο και ότι πληρώνονται κάποιοι άνθρωποι. Έκανε ζημιά και στη δική του τσέπη, γιατί τόσο το site όσο και η εκπομπή που έχουμε είναι από κοινού και αναγκάστηκε να πληρώσει παραπάνω χρήματα, γιατί το συνεργείο δεν μπορεί να περιμένει, και εκτός αυτού πληρώνεται με την ώρα. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να καταλάβει».

Από το «Ερωτοδικείο» στο «Μαγειροδικείο»

Το βιογραφικό της Πέπης είναι ίδιο με τα προσόντα της και την προσωπικότητά της… πληθωρικό. Όρεξη να έχεις να διαβάζεις. Απόφοιτος Γαλλικής Φιλολογίας από τη Γαλλική Ακαδημία με σπουδές στο πιάνο, έχει εμφανιστεί σε κοντσέρτα στην αίθουσα του Παρνασσού το 1995. Έχει επίσης αποφοιτήσει από σχολή δημοσιογραφίας, από σχολή μαγειρικής «Chef d`oeuvre», ενώ έχει κάνει σεμινάρια τηλεπαρουσίασης και σεμινάρια με ειδίκευση στα τυριά.

Έχει περάσει από τη σχολή θεάτρου «Ράμπα», ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής στη Γαλλική Ακαδημία με τον Γάλλο σκηνοθέτη Jean Jacques Tesson αλλά και σεμινάριο τηλεοπτικών μαγείρων στη δημοσιογραφική σχολή του STAR CHANNEL σε συνεργασία με τη σχολή μαγειρικής ''Chef d`oeuvre''. Την πρακτική μαγειρικής της την έκανε στο ξενοδοχείο «Sofitel» του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ δύο βιβλία έχουν κυκλοφορήσει πάνω στο αγαπημένο της αντικείμενο, την μαγειρική: «Αφροδισιακές συνταγές» και «ΤΣΕΣΜΕΛΕΝΤΕΣ με επιτραπέζιες ιστορίες».
Η τηλεοπτική παρουσία της τη δεκαετία του ’90 ήταν αυτή που την έστεψε «βασίλισσα» του καναπέ (και όχι της κουζίνας), με κορυφαία στιγμή στην καριέρα της το «Ερωτοδικείο».

Φυσικά θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε και τις εκπομπές «Αυτόφωρο», «Γιουσουρούμ σόου», «Στον καναπέ με την Πέπη», «Ποιος να ‘ναι τέτοια ώρα», «Ώρα για μαμ». Κάποιες φορές, μάλιστα, σκανδάλιζε τους τηλεθεατές και τους καλεσμένους της άλλοτε με τα προκλητικά τραγούδια της σε μπουζούκια ερμηνεύοντας στίχους όπως «Αν θέλεις ν’ ανοίξουν της καρδούλας μου οι πόρτες, βγάλε όλα τα ρούχα σου εκτός, εκτός από τις μπότες» (από το τραγούδι «Μπότες») ή «Σκανδαλίζομαι, μονάχη αγγίζομαι, μένω γυμνή με μια γραβάτα κι ερεθίζομαι» (από το τραγούδι «Σκανδαλίζομαι») και άλλοτε με τις καυτές φωτογραφίσεις της.

Η σύλληψη και ο οίκος ανοχής

Την Άνοιξη του 2003 βρέθηκε από το «Ερωτοδικείο» πίσω από τα σίδερα καθώς συνελήφθη ως εργαζόμενη σε οίκο ανοχής άνευ αδείας. «Μέσα σε μία μέρα καταστράφηκαν τα πάντα για εμένα», δήλωνε αρκετό καιρό μετά «Είχα δύο επιλογές ύστερα από αυτό: Ή να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα ή να καταστραφώ τελείως. Δεν υπήρχε πισωγύρισμα ύστερα από όσα πέρασα. Δεν σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, δεν μου πέρασε καν από το μυαλό. Θα ήμουν αχάριστη. Η ζωή είναι θείο δώρο. Το σοκ που έπαθα με τη σύλληψή μου με έκανε να ξεπεράσω κάποια πράγματα. Ήμουν αυθόρμητη και επιπόλαιη παλαιότερα» .

Το 2009 γύρισε στον «χαμένο της εραστή» -όπως η ίδια συνηθίζει να αποκαλεί τον τηλεοπτικό φακό- έπειτα από χρόνια απουσίας με εκπομπή μαγειρικής στο κανάλι Ωμέγα της Θεσσαλονίκης, ενώ σήμερα έχει το δικό της site bestopsito.gr!

Μόνη του Αγίου Βαλεντίνου
Ο έρωτάς της με τον Αλέξανδρο Γεωργιάδη περνάει κρίση. Οι δυο τους δεν μιλιούνται παρά τις προσπάθειες του δημοσιογράφου να επικοινωνήσει μαζί της με τηλεφωνήματα και μηνύματα. Όπως μας λέει: «Προσπαθώ να μιλήσω μαζί της αλλά δεν απαντά. Όλες αυτές τις μέρες τής τηλεφωνώ, της στέλνω μηνύματα, μα είναι άφαντη».

Η «πολύ σκληρή για να πέσει» Πέπη από την άλλη πλευρά είναι αποφασισμένη να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί του ωσότου συνετιστεί. «Ο κ. Γεωργιάδης, με ενημέρωσαν, ότι επιθυμεί να μου στείλει τούρτα και λουλούδια για του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν θέλω να του μιλήσω μέχρι να βάλει μυαλό! Με το site είπαμε να κάνουμε μια καινούρια αρχή από κοινού γιατί του αρέσει η τηλεόραση! Δεν μπορώ όμως να δεχτώ καμία δικαιολογία για την ασυνέπειά του. Και δεν πρόκειται να με γλυκάνει ούτε με τούρτες ούτε με λουλουδάκια. Είμαι πολύ σκληρή στη δουλειά μου».

«Δεν μάλωσα με την Ευγενία»

Η Πέπη Τσεσμελή έχει ακόμα πιθανότητες να γίνει μέλος μιας πολιτικής, εκδοτικής και καλλιτεχνικής οικογένειας και κουνιάδα του βουλευτή του ΛΑΟΣ Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και συνυφάδα της Ευγενίας Μανωλίδου. Γνωρίστηκε με τον Αλέξανδρο μέσω του Facebook, όταν ξεκίνησε μια συζήτηση σχετικά με ένα βιβλίο μαγειρικής το οποίο ετοίμαζε τότε η Πέπη. Ο Αλέξανδρος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει, καθώς γνωρίζει το αντικείμενο λόγω της εκδοτικής οικογενειακής επιχείρησης με την οποία ασχολείται και εκείνος. Μάλιστα, της είχε δώσει διάφορες ιδέες για το τι θα είναι καλό να συμπεριλάβει εκείνη στο πρώτο της βιβλίο.

Ο αδελφός του Άδωνι Γεωργιάδη δήλωνε τότε το πόσο ερωτευμένος είναι και ότι χαίρεται που έχει μια όμορφη γυναίκα στο πλευρό του. «Η Πέπη είναι παρεξηγημένο παιδί. Αυτά που λένε γι’ αυτήν είναι κατά τη γνώμη μου ψευδή. Μου έχει βγάλει πολλή καλοσύνη», δήλωνε σε συνεντεύξεις του επισημαίνοντας το πόσο όμορφη και μορφωμένη είναι η σέξι Πέπη! Όσο για τις κακές γλώσσες που τον ήθελαν να έχει μαλώσει με τα αδέλφια του αλλά και με τη νύφη του Ευγενία Μανωλίδου απαντούσε: «Δεν μάλωσα ποτέ με την Ευγενία για την Πέπη, αυτό είναι στη φαντασία κάποιων κακόβουλων. Η προσωπική μου ζωή είναι δική μου υπόθεση. Η οικογένειά μου μπορεί να με συμβουλεύει αλλά οι αποφάσεις είναι δικές μου».

sarotiko.blogspot.gr
Keywords
δειτε, δειτε, αδωνις γεωργιαδης, star channel, ελευθέριος βενιζέλος, Άγιος Βαλεντίνος, ευγενία μανωλίδου, σοκ, συγκεκριμένο, site, παρνασσος, chef, jacques, star, channel, sofitel, βενιζελος, γυμνες, συλληψεις, θεσσαλονικη, ΛΑΟΣ, facebook, blogspot, βιβλια, βιογραφικο, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, www.facebook.com, Καλή Χρονιά, η ζωη, αγιου βαλεντινου, το θεμα, γνωμη, γυναικα, δουλεια, θεμα, καριερα, λουλουδια, μαγειρικη, πλαισιο, πνευματα, ρουχα, τραγουδια, ωμεγα, ωρα, blogspot, star, ανοιξη, βιβλιο, γινει, δικη, δωσει, δωρο, ευγενια, αιθουσα, υπαρχει, επικοινωνια, ευγενία μανωλίδου, ζημια, ζωη, ιδεες, ιδια, ιδιο, ημισυ, υποθεση, θειο, οικο, κρασι, μηνυματα, μυαλο, νευρα, νυφη, ξενοδοχειο, παντα, οικος, οικογενεια, ομορφη, παιδι, πιανο, πιθανοτητες, πορτες, σεμιναρια, συγκεκριμένο, σιδερα, συζητηση, συλληψη, σκηνες, σοκ, στα ακρα, τουρτα, φαντασια, φορα, χερι, channel, ειπαμε, εκπομπες, φακος, γλωσσες, jacques, μπουζουκια, site, star channel, τυρια, θελω να, χαιρεται, ξεκινησε
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα