ΔΕΙΤΕ: Η εβδομάδα των σταρ σε εικόνες!

14:21 13/11/2011 - Πηγή: 24wro
Η εβδομάδα που μας πέρασε στο Χόλιγουντ...
Η Selena Gomez κυριολεκτικά… στο φλόγες επάνω στη σκηνή, οι πρωταγωνιστές του Twilight με τους θαυμαστές τους και η Jessica Alba απαστράπτουσα μέσα στις πούλιες. Δείτε αυτά και άλλα πολλά…

Selena Gomez: Στις… φλόγες Η Selena Gomez
φόρεσε ένα εντυπωσιακό μακρύ φόρεμα και άναψε φωτιές στη σκηνή του MTV European Music Awards. Μάλιστα η αγαπημένη του Justin Bieber άλλαξε εννιά φορεσιές. Αυτή ήταν η πιο εντυπωσιακή.

Elizabeth Hurley: Σαν το παλιό καλό κρασί Η Elizabeth Hurley εμφανίστηκε στα εγκαίνια του Club 23 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Στο πλευρό της είχε τον αγαπημένο της Shane Warne. Αν και η Liz διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της συνεχίζει να φαίνεται λαμπερή ενώ το σφιχτό τύπου - επίδεσμος φόρεμα αναδεικνύει την τέλεια σιλουέτα της.

Leonardo DiCaprio: Πρωινός ο Leo Πρωινή εμφάνιση στην Νέα Υόρκη έκανε ο Leonardo DiCaprio. Ο ηθοποιός προωθεί αυτή την εποχή την νέα του ταινία που σκηνοθετεί ο Clint Eastwood «J. Edgar».

Katie Holmes: Ωρα για γεύμα Η Katie Holmes σε φόντο φθινοπωρινό. Η ηθοποιός πηγαίνοντας σε μεσημεριανό  γεύμα εμφανίστηκε πού κομψή με skinny τζιν, ψηλοτάκουνα και λευκό σακάκι.

Jennifer Garner: Με την κόρη στα ψηλά Η πολύ… έγκυος Jennifer Garner παίζει έχοντας σηκώσει στους ώμους της κορούλα της Seraphina. Μαμά και κόρη εθεάθησαν σε πάρκο της Santa Monica park. Η Jennifer μέσα στο χειμώνα περιμένει το τρίτο της παιδί το οποίο θα είναι αγόρι.

Jessica Alba: Πιο γκλίτερ δεν γίνεται! Η γλυκιά και απαστράπτουσα Jessice Alba έδωσε μαθήματα στιλ στα βραβεία του περιοδικού Glamour για την γυναίκα της χρονιάς στη Νέα Υόρκη. Η ηθοποιός φόρεσε ένα λαμπερό και μέσα στις πούλιες μαύρο φόρεμα.

Robert Pattinson: Στη ζώνη του Λυκόφωτος Με αυτά τα δερμάτινα παπούτσια και skinny jeans ο Robert Pattinson βρέθηκε περικυκλωμένος από θαυμαστές του Twilight στη νέα Υόρκη. Ο Robert δεν σταμάτησε λεπτό να μοιράζει αυτόγραφα και χαμόγελα.

Jennifer Lopez: Βόλτα στο Μανχάταν Για άλλη μια φορά η Jennifer Lopez απέδειξε πως έχει αξεπέραστο στιλ. Με στενό τζιν παντελόνι, μπότες μέχρι το γόνατο και πιασμένα μαλλιά η λατίνα σταρ συνοδευόταν από την κορούλα στα βραβεία του περιοδικού Glamour.

Miranda Kerr: Αγγελος με τα όλα της Η Miranda Kerr είναι μια από τις γυναίκες που έχει καταφέρει να συνδυάζει οικογένεια και καριέρα. Είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη και ένας από τους βασικούς άγγελους τηςVictoria's Secret.

Kylie Minogue: Σκοτσέζικο look Στούντιο για ηχογράφηση πάει η Kylie Minogue και φροντίζει πάντα να είναι στην τρίχα. Η μικροσκοπική σταρ με καρό παντελόνι, ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες και βελούδινο σακάκι.

Shakira: Μια πριγκίπισσα Μια ροζ πριγκιπική τουαλέτα επέλεξε η Shakira στα 12α Latin Grammy Awards. Η κολομβιανή σταρ κάλυψε ολόκληρη τη σκηνή με την παρουσία της και φυσικά οι φωτογραφίες από τη μαγική
Keywords
Τυχαία Θέματα