ΔΕΙΤΕ: Η Σταματίνα στο... μαιευτήριο

13:54 14/1/2013 - Πηγή: 24wro
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σε προσωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης πια, απαθανατίζεται από το φακό μας στο μαιευτήριο...
και μάλιστα μέσα στο δωμάτιο! Τι πήγε να κάνει; Το markos.tv έχει τη φωτογραφία - ντοκουμέντο...

Στην πραγματικότητα τα "ντοκουμέντα" τα έχει η Μαρία Λουίζα Βούρου και η στήλη της στο markos.tv! Η ίδια, η Όλγα Λαφαζάνη και η Σταματίνα
Τσιμτσιλή βρέθηκαν όντως στο μαιευτήριο, αλλά για τη φίλη τους που γέννησε. Δείτε τι γράφει η Μαρία Λουίζα:

"Η φιλενάδα μου έγινε μαμά!! Η Ισαβέλλα έφερε στον κόσμο την πέμπτη το πρωι το πρώτο της παιδάκι! Μια πανέμορφη κορούλα! Πραγματικά είναι πολύ όμορφο μωράκι αν και μόλις 3 ημερών έχει καθαρό προσωπάκι χωρίς ζάρες όπως έχουν τα περισσότερα νεογέννητα..!

Η χαρούμενη μανούλα είναι πολύ συγκινημένη.. Αλλά ήρεμη πολύ...

Η Ισαβέλλα πάντα ήταν ήρεμη δύναμη.. Μάχιμη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.. Έχει παλέψει πολύ στη ζωή της.. Δεν της χαρίστηκε ποτέ τίποτα..

Δουλευταρού, φιλότιμη και με άφθονη δόση χιούμορ!! Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως είναι αγαπητή στους συναδέλφους της και γενικότερα στον περιγυρό της! Θυμάμαι κάτι ατελείωτα απογεύματικα που ξεκινούσαμε την κουβέντα και κατέληγε η ώρα 4 τα ξημερώματα για να πάμε για ύπνο.. Συζητήσεις καλλιτεχνικού περιεχομένου.. ( θυμάσαι Ισαβελλάκι? χαχα) αλλά και ψυχολογικού.. Και κοινωνικού μη σου πω.. Το λες και κουτσομπολάκι!! Χαχαχ Με τον άντρα της είναι πολλά χρόνια μαζί( ούτε και θυμάμαι ακριβώς πόσα) και αγαπιούνται τρελά..

Πολύ χαίρομαι που ολοκληρώθηκε η ευτυχία τους με τη μικρή.. Ο Βαγγέλης αν μας το παίζει χαλαρός και ήρεμος, έχει τρελαθεί από χαρά και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει χαζομπαμπάς και θα τρέχει πίσω από το πάμπερς της μικρής !!! Φυσικά στο μαιευτήριο συνάντησα και τις καλές μας φίλες Σταματίνα Τσιμτσιλή και Όλγα Λαφαζάνη!

Το Σταματινάκι ως μέλλουσα μαμά και εκείνη ρωτούσε σχετικά με τον τοκετό και χάζευε συνέχεια τη μικρή! Η Όλγα είναι πλέον έμπειρη και χαλαρή μάνα καιρός να ετοιμάζεται και για το επόμενο!, Ισαβέλλα μου και Βαγγέλη να σας ζήσει η κοριτσάρα να έχει την υγεία της και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε! Τυχερό και καλότυχο... Σας αγαπώ πολύ... Και τους 3... Και 4 και 5 αν γίνετε πάλι θα σας αγαπώ!! Χιχι

ΥΓ. Αντε και στα δικά μας!! Χιχι
ΥΓ2. Το μπουφανάκι του μωρού ειναι όλα τα λεφτά!! Σαν αρκουδίτσα θα είναι η μικρούλα μας!

markostv
Keywords
Τυχαία Θέματα