ΔΕΙΤΕ: Κάποτε παχύσαρκη, σήμερα bodybuilder !

13:30 25/2/2013 - Πηγή: 24wro

Η απίθανη ιστορία μιας βρετανίδας πολύτεκνης μητέρας...

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν μία υπέρβαρη μαμά που ντρεπόταν να φωτογραφηθεί, φορούσε μόνο φαρδιά ρούχα και είχε ξεχάσει τι θα πει «μπικίνι». Σήμερα, η ίδια γυναίκα είναι πρωταθλήτρια στο bodybuilding και έχει αποκτήσει μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Η βρετανίδα Τζοάνα Ρέινι έγινε μητέρα για πρώτη φορά στα 19 της και μέχρι τα 24 είχε αποκτήσει πέντε παιδιά. Οι υποχρεώσεις την έκαναν να αδιαφορήσει τελείως για τον εαυτό της. Άρχισε να καταναλώνει μεγάλες
ποσότητες τηγανητών φαγητών και σοκολάτας και πολύ γρήγορα έφθασε τα 110 κιλά. Η ίδια θεωρούσε τον εαυτό της υπέρβαρο, αλλά δεν μπορούσε να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Στα 40 της ένας γιατρός την κοίταξε κατάματα και της είπε: «Είσαι παχύσαρκη και πρέπει κάτι να κάνεις γι' αυτό».

Η Τζοάνα, το πήρε κατάκαρδα και ορκίστηκε να μην ξαναφάει ποτέ γλυκό, να χάσει τα περιττά κιλά και να κάνει τακτικά γυμναστική. Αυτό ήταν!

Πριν από δύο χρόνια, η Τζοάνα πήρε για πρώτη φορά μέρος σε αγώνες bodybuiliding και έκτοτε συμμετέχει και έχει κερδίσει αρκετά βραβεία.

«Είχα 25 χρόνια να φορέσω μπικίνι και τώρα νιώθω τέλεια με τον εαυτό μου. Και τα παιδιά μου είναι πολύ υπερήφανα για μένα», λέει τώρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα