ΔΕΙΤΕ: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Τα καλύτερα design ξενοδοχεία!

22:01 3/2/2012 - Πηγή: 24wro
Δείτε που θα καταλύσουν οι editors και οι celebrities κατά τη διάρκεια του Fashion Week...
Τhe Bowery Hotel
Μοντέρνες πινελιές και ελαφρώς αποικιακός χαρακτήρας. Το The Bowery θεωρείται από τα πιο chic ξενοδοχεία της Νέας Υόρκης και όχι άδικα, αφού είναι σοφιστικέ, διαχρονικό και με εξαιρετικές υπηρεσίες.
Με λίγη τύχη, θα δείτε: Οι Liv Tyler, Kate Hudson,
Sting, Bruce Willis, Demi Moore και Giambattista Valli είναι μερικούς από τους πιστούς πελάτες του.
Gramercy Park Hotel
Έντονα αναγεννησιακά χρώματα, υπέροχα έπιπλα και εντυπωσιακά έργα τέχνης. Τα 185 δωμάτια έχουν το καθένα το δικό του χαρακτήρα. Υπεύθυνοι, οι Michael Overington και Anda Andrei, με λίγη βοήθεια από φίλους, μεταξύ των οποίων και ο ζωγράφος Julian Schnabel.
Με λίγη τύχη, θα δείτε: Η Anne Hathaway, η Madonna, η Sheryl Crow, η Halle Berry, αλλά και ο Donald Trump το επισκέπτονται τακτικά για διαμονή ή για διασκέδαση.

Mondrian Soho
Aτμοσφαιρικό και ιδιαίτερο, βρίσκεται σε μία από τις πιο hot περιοχές της πόλης. Λατρεύουμε το μοντέρνο-μπαρόκ στυλ του, τα πλούσια χρώματα, καθώς και τα Malin + Goetz καλλυντικά στα υπέροχα μπάνια.
Με λίγη τύχη, θα δείτε: Εθεάθησαν μόνο σε μία εβδομάδα οι Naomi Campbell, Quincy Jones, Pharrell Williams, σκεφτείτε τι θα γίνει στο Fashion Week.

Hotel Gansevoort
Από τα δύο Gansevoort της Νέας Υόρκης, επιλέγουμε αυτό στην trendy περιοχή Meatpacking με το μινιμαλιστικό, γεμάτο εικαστικές πινελιές περιβάλλον και τη χαλαρή ατμόσφαιρα. Οι celebrities λατρεύουν και την εντυπωσιακή πισίνα στην ταράτσα, η οποία είναι θερμαινόμενη και ανοιχτή 365 μέρες το χρόνο!
Με λίγη τύχη, θα δείτε: Ο Brad Pitt με την Angelina Jolie, η Jessica Simpson, ο Jay-Z, η Lindsay Lohan και η Nicky Hilton το θεωρούν δεύτερό τους σπίτι.

The James
Oυδέτερες αποχρώσεις, 60s αισθητική που συνδυάζεται με σύγχρονα στοιχεία και απλές γραμμές, ενυπωσιακά φωτιστικά, ξύλο, κομμάτια από διάσημους designers. Το The James έχει μια τόσο χαλαρή αύρα που ξεχνά ότι βρίσκεσαι στο κέντρο μιας από τις πλέον πολυσύχναστες πόλεις στον κόσμο.
Με λίγη τύχη, θα δείτε: Στο περίφημο μπαρ Jimmy του ξενοδοχείου μαζεύονται όλα τα μοντέλα και οι σχεδιαστές μετά τις επιδείξεις για ένα ποτό. Θέλετε κι άλλο λόγο για να το επισκεφθείτε;
Keywords
Τυχαία Θέματα