ΔΕΙΤΕ: Ποιo από τα αστέρια της showbiz έχει το καλύτερο σώμα στην παραλία;

23:55 29/7/2011 - Πηγή: 24wro
Δείτε τους όλους με μαγιό στην παραλία και κρίνετε εσείς ποιος έχει το πιο καλογυμνασμένο...
σώμα. 

Αντώνης Νικοπολίδης, Αντώνης Κανάκης, Δημήτρης Βλάχος, Γιάννης Μαρακάκης, Δημήτρης Βλάχος.


Ο Αντώνης Νικοπολίδης συνεχίζει με την οικογένειά του τις διακοπές του στη Μύκονο. Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού απαθανατίστηκε στο Καλό λιβάδι μαζί με τη σύζυγό του Βάσω και το μεγαλύτερο γιο τους Γιάννη.
Αντώνης Κανάκης
Ο 40χρονος παρουσιαστής τα απογεύματα του Σαββάτου εκτελεί χρέη DJ στο δικό του beach bar Molos στη Χαλκιδική και τα βράδια του Σαββάτου στοafter club Angel στην Καλλιθέα.Δημήτρης Βλάχος
Ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε το απόγευμα του Σαββάτου 23 Ιουλίου στην παραλία του Κάμπου. Βουτιές, ηλιοθεραπεία και θαλάσσια σπορ όπως τζετ σκι και κανό, δεν απουσίαζαν από το καθημερινό πρόγραμμα των διακοπών του στην Πάτμο.

Γιάννης Μαρακάκης
Χωρίς την Έλενα Ράπτη βρέθηκε την Κυριακή 24 Ιουλίου στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης ο 35χρονος δικηγόρος που συνοδευόταν από μία φίλη του.
Χρήστος Βασιλόπουλος
Χωρίς τη σύζυγό του Αντωνία Βεντούρα, απαθανάτισε ο φωτογραφικόε φακός τον Χρήστο Βασιλόπουλο το πρωί της Πέμπτης 21 Ιουλίου στο Paradiso, στην Παροικιά της Πάρου. Ο 33 χρονος ηθοποιός ταξίδεψε για δύο 24ωρα εκεί για τις ανάγκες μίας φωτογράφισης.
Keywords
Τυχαία Θέματα