ΔΕΙΤΕ: Πολύτεκνοι stars ενώπιον της κρίσης

14:01 12/12/2011 - Πηγή: 24wro

Εχουν και ένα και δύο, και τρία, και τέσσερα παιδιά, και μπράβο τους!
Είναι οι άνθρωποι που επικοινωνούμε μαζί τους με ένα τραγούδι, ένα σίριαλ, μια εικόνα. Ομως ζουν ανάμεσά μας και έχουν τους ίδιους προβληματισμούς, βιώνουν στο πετσί τους και εκείνοι την οικονομική κρίση και την αβεβαιότητα. Ανησυχούν για το μέλλον των παιδιών τους και πόσο έχουν αλλάξει η ζωή τους και ο τρόπος που σκέφτονται με βάση τα νέα δεδομένα της κρίσης;

Η «Espresso της Κυριακής» ζήτησε από τους διάσημους πολύτεκνους καλλιτέχνες και
με μεγάλη αναγνωρισιμότητα ανθρώπους της τηλεόρασης να κάνουν δηλώσεις. Κάποιοι από αυτούς αρνήθηκαν λέγοντας: «Δεν θέλουμε και δεν δικαιούμαστε να μιλήσουμε εμείς γι’ αυτό το θέμα αυτήν τη συγκεκριμένη περίοδο». Και δεν τους αδικούμε καθόλου για τη στάση τους.

Ωστόσο, κάποιοι θέλησαν να μοιραστούν μαζί μας την αγωνία τους και να δηλώσουν ότι η οικονομική κρίση δεν μπαίνει εμπόδιο στην αγάπη τους για τα παιδιά και ότι θα έκαναν όσα τους στείλει ο Θεός!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ (πέντε παιδιά): «Θα καλοδεχτούμε και το έκτο!»

«Ανησυχώ, όπως όλοι οι συμπολίτες μου, για το αύριο αυτού του τόπου, για το μέλλον όλων των παιδιών, που είναι αβέβαιο. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά» είχε δηλώσει στην «Espresso» το «καλύτερο παιδί του τραγουδιού» Γιάννης Πλούταρχος.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει πέντε παιδιά, για τα οποία τρέφει μεγάλη αγάπη: «Αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά, γι’ αυτό και έφερα τόσα στον κόσμο. Αν μας στείλει ένα ακόμη ο Θεός, θα το καλοδεχτούμε. Είναι πολύ όμορφο να έχεις τόσο μεγάλη οικογένεια. Αρκεί να θέλει κάποιος να το κάνει. Εγώ το ήθελα, ευτυχώς το ήθελε και η γυναίκα μου και το δημιουργήσαμε. Ευχαριστώ τον Θεό γι' αυτό!».

Οπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πλούταρχοςς, προσφέρει το επίδομα πολυτέκνων σε μια συγκεκριμένη οικογένεια που έχει ανάγκη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ (τρία παιδιά): «Τα μαθαίνω να τρώνε ψωμί με ελιά»

Ο Γιώργος Θεοφάνους είναι από τους μπαμπάδες που θέλουν τα παιδιά τους να μη γίνουν κακομαθημένα. Ο ίδιος φροντίζει να τους περνάει μηνύματα, τα οποία θα τους προσφέρουν ένα μάθημα ζωής: «Βλέπω τα πράγματα από την αρχή κάθε μέρα που ανοίγω τα μάτια μου. Εχω ζήσει πολλά στη ζωή μου, και πόλεμο και ορφάνια, και το να είμαι χωρίς χρήματα. Δεν ντράπηκα ποτέ να το πω και δημόσια, επανειλημμένα κιόλας. Ολα μαθήματα είναι μέσα στη ζωή. Αυτό μαθαίνω στα παιδιά μου. Να ξέρουν να τρώνε και με ασημένια μαχαιροπίρουνα αλλά και με τα δάχτυλα. Και σούσι και ψωμί με ελιά. Δόξα τω Θεώ! Μπορεί να ακούγομαι λίγο σαν ελληνική ταινία, αλλά αυτή είναι η αλήθεια μου και μόνο αυτά ξέρω να λέω».
ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (τρία παιδιά): «Πόσες δουλειές να κάνω για να τα μεγαλώσω;»

Μιλώντας στην «Espresso της Κυριακής» σε ένα διάλειμμα από την παράσταση «Κατάδικός μου» της Ελένης Ράντου στο θέατρο ΔΙΑΝΑ, ο ταλαντούχος ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος κατέθεσε χωρίς ενδοιασμούς: «Αν δεν ήταν η πρώτη σύζυγός μου που έχει αναλάβει το μεγάλωμα
Keywords
Τυχαία Θέματα