ΔΕΙΤΕ: Πως διατηρεί τέτοιο κορμί;

08:51 19/10/2011 - Πηγή: 24wro
Στη νέα σειρά του BBC1 με τίτλο Waterloo Road, η 27χρονη Roxanne Pallett θα υποδύεται μια...
17χρονη μαθήτρια.


«Δεν υπάρχουν και πολλές ηθοποιοί ικανές να παίξουν το ρόλο μιας νεότερης κατά 10 χρόνια» σημειώνει η Daily Mail, προσπαθώντας να μάθει πως η Roxanne διατηρεί τέτοιο κορμί.






Οι φωτογραφίες είναι από το ισπανικό θέρετρο Λανζαρότε, που ανήκει στα Κανάρια Νησιά, όπου βρέθηκε με το που επιλέχθηκε για το καστ της τηλεοπτικής σειράς..

Φορώντας ένα μικρό κόκκινο-λευκό polkadot μπικίνι, μοιάζει όμορφη και ξεκούραστη.



«Είμαι φυσιολογική σχετικά με το φαγητό μου. Στη βιομηχανία αυτή έχω δει κορίτσια που είχαν μεγάλο θέμα με το φαγητό. Αλλά προέρχομαι από μια οικογένεια που κανένας δεν μιλούσε για βάρος, διατροφή και δίαιτα, ενώ θεωρούνταν θρίαμβος αν έπαιρνες και δεύτερο πιάτο. Ευτυχώς, αγαπώ το φαγητό και απολαμβάνω τα πάντα που σχετίζονται μαζί του» εξομολογείται.

Η ηθοποιός έγινε γνωστή από τη σειρά Emmerdale, ενώ συμμετείχε και στο Dancing On Ice. Για να διατηρηθεί σε φόρμα, κάνει συστηματικά γυμναστική.



«Η γυμναστική έχει κάνει τη διαφορά στο σώμα μου. Τρέχω τρεις φορές την εβδομάδα, αλλά μόνο για 20 λεπτά. Το κάνω τα πρωινά, γιατί καθαρίζει το μυαλό μου και μου φτιάχνει τη μέρα… επίσης πηγαίνω για γρήγορο περπάτημα με την μητέρα μου, και κάνω ασκήσεις για την κοιλιά μου κάθε μέρα, ώστε να έχω γραμμωμένους κοιλιακούς».


Keywords
Τυχαία Θέματα