ΔΕΙΤΕ: Τα αγγλικά που πρέπει να μάθεις για να περάσεις την οικονομική κρίση

16:46 29/11/2011 - Πηγή: 24wro
Ναι μπορείς να αρχίσεις να ξεπερνάς την κατάθλιψη της άδειας τσέπης...
χωρίς να σταματήσεις να ζεις. Ταξίδεψε με παρέα και μοιράσου τα έξοδα. Μείνε στο σπίτι κάποιου άλλου στο εξωτερικό, αντάλλαξε τα παιχνίδια του παιδιού σου και μάθε ένα μουσικό όργανο χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις.
Ευτυχώς άλλοι συνεχίζουν να σκέπτονται παρά την οικονομική κρίση, διότι το μόνο που χρειάζεται για να περάσεις καλά είναι μια καλή ιδέα. Έχεις σκεφτεί να πας στον ίδιο προορισμό με κάποιον και να μοιραστείς τα έξοδα της βενζίνης; Δεν είναι καιρός
για εγωισμούς και κλειστοφοβίες. Άνοιξε το σπίτι σου, δάνεισε το σε κάποιον άλλο και μείνε εσύ στο δικό του στο εξωτερικό. Τσεκάρετε τα παρακάτω site και πάρτε ιδέες για το τι μπορείτε να κάνετε στις δύσκολα οικονομικά μέρες που διανύουμε με λίγα λεφτά.
Couch surfing

Οι καναπέδες της Ευρώπης, ένα διεθνές δίκτυο ταξιδιωτών, όπου μπορείτε να πάτε όπου θέλετε στον κόσμο και να γλιτώσετε τα έξοδα διαμονής. Μια ομάδα ανθρώπων που αριθμεί πάνω από 30.000 μέλη μοιράζονται ένα καναπέ και ταυτόχρονα την αγάπη τους για τα ταξίδια.
Couchsurfing.org
home exchange
Επειδή οι καναπέδες δεν είναι για οικογενειάρχες υπάρχει και η ανταλλαγή σπιτιών. Παραχωρείτε το σπίτι ή το εξοχικό σας, με την προϋπόθεση να μείνετε στα αντίστοιχα κάποιου άλλου.
homeexchange.gr και elladahomeexchange.gr

carpooling

Ένα διαδικτυακό κέντρο ωτοστόπ, όπου άνθρωποι με κοινό προορισμό μπορούν τα συνταξιδέψουν εντός κι εκτός Αθήνας και να μοιραστούν τα έξοδα. Οι χρήστες της υπηρεσίας carpooling μέχρι στιγμής είναι 10.000. δεν μπορεί κάποιος θα σας βολέψει.
carpooling.gr
art for all
“Ο πολιτισμός θα έπρεπε να προσφέρεται δωρεάν, ως ένα καθημερινό αγαθό” δηλώνει στο “Weekend” της εφημερίδας “Τα Νέα”, η Ευαγγελία Λεδάκη, υπεύθυνη του TAF, The Art Foundation. Πολλές καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες ανθίζουν στην περίοδο της οικονομικής κρίσης και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε.
theartfoundation.gr
Ήξερες ότι: το Δημοτικό Ωδείο Νίκαιας προσφέρει δωρεάν μαθήματα βιολοντσέλου μέχρι το τέλος του χρόνου. Τα μαθήματα είναι ατομικά και η ανταπόκριση εξέπληξε τους εμπνευστές της ιδέας.
baby chain

Όσοι έχετε παιδιά θα ξέρετε ότι τα ρουχαλάκια τους μικραίνουν πολύ πιο γρήγορα από όσο θα περιμένατε. Καμιά φορά λένε οι μαμάδες, κάποια δεν προλαβαίνουν ούτε να τα φορέσουν. Η ζωή των παιχνιδιών επίσης μειώνεται αντιστρόφως ανάλογα από την ηλικία του παιδιού σας. Χαρίστε τα ή ανταλλάξτε τα.
Keywords
Τυχαία Θέματα