ΔΕΙΤΕ: Τα πιο παράξενα ζευγάρια της showbiz!

14:21 18/2/2013 - Πηγή: 24wro
Τεράστιες διαφορές στην ηλικία αλλά και στην εξωτερική εμφάνιση...

Σαμ Τέιλορ Γουντ και Άαρον Τζόνσον Η 42χρονη σκηνοθέτιδα και ο μόλις... 19χρονος ηθοποιός γνωρίστηκαν στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Nowhere Boy .

Τζέσικα Σίμπσον και Μπίλι Κόργκαν Η Τζέσικα Σίμπσον είχε ουκ ολίγες σχέσεις κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο... προσκήνιο και τώρα βγαίνει με τον ροκά Μπίλι Κόργκαν των Smashing Pumpikns.

Σόφι
Νταλ και Τζέιμι Κάλουμ Το ύψος δεν φαίνεται να ήταν το... ζητούμενο στην αγάπη του ζευγαριού αυτού, που παντρεύτηκε στο New Forest μετά από δυο χρόνια σχέσης. Το πανύψηλο μοντέλο που έγινε συγγραφέας έβγαινε με τον «πινέζα» τραγουδιστή από το 2007 και το ζευγάρι θεωρείται ως ένα απ' τα πλέον παράξενα μεταξύ διασημοτήτων, εξ αιτίας φυσικά της αξιοπρόσεκτης διαφοράς ύψους.

Λίλι Άλεν και Τζέι Τζόπλιν Η Λίλι Άλεν έχει ένα μικρό... θέμα με τους μεγαλύτερους άντρες. Τον Γενάρη του 2009 ξεκίνησε να βγαίνει με τον Τζέι Τζόπλιν, τον έμπορο έργων τέχνης και πρώην σύζυγο της Σαμ Τέιλορ-Γουντ, που είναι 22 χρόνια μεγαλύτερός της.

Μαντόνα και Τζίσους Λουθ Μετά από οκτώ χρόνια στο πλευρό του Γκάι Ρίτσι δεν ήμασταν σίγουροι για το εάν θα προχωρούσε η Μαντόνα σε νέα σχέση σύντομα. Τελικά αυτό ακριβώς έκανε στο πλευρό του 22χρονου μοντέλου από την Βραζιλία ονόματι Τζίσους Λουθ.

Λάιζα Μινέλι και Ντέιβιντ Τζεστ Το ζευγάρι είχε γνωριστεί διαμέσου του Μάικλ Τζάκσον το 2001 και μετά από ένα σύντομο διάστημα ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου. Η σταρ δεν έδειχνε να ταιριάζει με τον παραγωγό συναυλιών, ειδικά αφότου ξεκίνησαν αποκαλύψεις για την ερωτική τους ζωή.

Η Σερ παραδέχθηκε το 2008 ότι εκείνη και ο Τομ Κρουζ είχαν σχέση στη διάρκεια της δεκαετίας του '80, αν και κανείς από τους δυο δεν μίλησε ποτέ γι' αυτό.

Μέριλιν Μάνσον και Έβαν Ρέιτσελ Γουντ Μετά τον χωρισμό του απ' την γυναίκα του Ντίτα Βον Τις το 2006, ο Μέριλιν Μάνσον ξεκίνησε να βγαίνει με την ηθοποιό Έβαν Ρέιτσελ Γουντ που είναι κατά 19 χρόνια μικρότερή του. Το ζευγάρι έμοιαζε περίεργο για τους περισσότερους, όχι μόνο εξ αιτίας της ηλικιακής τους διαφοράς αλλά και λόγω της κάπως αντισυμβατικής εμφάνισης του Μάνσον.

Ο Γούντι Άλεν τάραξε τα νερά της σόουμπιζ όταν ξεκίνησε να βγαίνει με την κατά 34 χρόνια μικρότερή του Σουν Γι Πρέβιν, την υιοθετημένη κόρη της πρώην γυναίκας του Μία Φάροου. Παρά το ότι ο Γούντι δεν λειτούργησε ποτέ ως πατρική φιγούρα για την Σουν Γι, η σχέση τους παρέμενε διφορούμενη, ειδικά εξ αιτίας του γεγονότος ότι είχε περάσει πολύ μικρό χρονικό διάστημα απ' τον χωρισμό του με την Φάροου.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Κέβιν Φέντερλαϊν Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μας είχε ήδη σοκάρει με τις επιλογές της πριν καταλήξει να είναι μαζί με τον... χορευτή της ομάδας της, Κέβιν Φέντερλαϊν. Εντούτοις, έκπληξη εξακολουθούσε να προκαλεί το γεγονός της σύνδεσής της με τον... ατημέλητο Κέβιν

Σάσα Μπάρον Κοέν και Ίσλα Φίσερ Είναι δύσκολο να διαχωρίσεις τον Σάσα απ' τους διάσημους ρόλους του, αλλά θεωρούμε ότι όταν σβήνουν οι κάμερες είναι ένας κανονικός άνθρωπος. Έτσι νομίζουμε...

Αντζελίνα Τζολί και Μπίλι Μπομπ Θόρντον Ήταν ο τρόπος που έδειχναν την αγάπη τους που τους έκανε ασυνήθιστους: φορούσαν μέχρι και φιαλίδια με αίμα του ενός και του άλλου στον λαιμό τους! Χώρισαν μετά από τρία χρόνια γάμου.

to-mati.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα